Maria: „Am fost crescută cu conștiința păcatului și ce însemnătate mare are păstrarea fecioriei până la căsătorie”

lavender-g1dbc9f038_1280

Am aproape 24 de ani, fără o lună și nu am avut până acum prieten. Nici acum nu am. De multe ori mi se pune întrebarea de ce nu am, sau mă „încurajează ” să îmi încep viața pe care ar trebui să mi-o încep după ce mă căsătoresc.

Și le răspund simplu. În primul rând, nu prea se mai găsesc băieți serioși și majoritatea vor acest lucru pe motiv că așa văd dacă suntem compatibili sau nu. În al doilea rând, am fost crescută cu conștiința păcatului și ce însemnătate mare are păstrarea fecioriei până la căsătorie. Personal, nu vreau ca peste ani, copiii mei să știe că mama lor a trecut prin mai multe „compatibilități ” până s a căsătorit cu tatăl lor. Vreau să mi învăț fetele prin propriul exemplu ce înseamnă demnitatea ( să nu mă las dusă de noua „normalitate” care atrage după sine lucruri rele) și ce roade dulci aduce răbdarea. Pentru că știm cu toții că aceasta aduce roadele cele mai dulci.  Pe mine nu mă lasă conștiința ca în ziua cununiei să apar în fața altarului știind că darul pe care l am primit de la Dumnezeu este alterat.  Consider că începerea acestei vieți înainte de căsătorie, duce la pierderea farmecului cu care vine căsnicia.

În încheiere, prefer să aștept mai mult până voi cunoaște un băiat cu aceleași rădăcini bune și să mă bucur de binecuvântările pe care Dumnezeu mi le a pregătit, decât să mi încep o viață care nu mi aduce niciun beneficiu.

Maria, 23 ani

Vezi toate mărturiile aici: Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie

(Visited 40 times, 1 visits today)