Skip to content

3 Comentarii

 1. Stoica Alexandra
  decembrie 19, 2015 @ 7:17 pm

  Draga Maria, te felicit pentru curajul de a face o asemenea marturisire, chiar daca din spatele unui pseudonim. Multi dintre noi nu avem curajul de a spune lucrurilor pe nume nici atunci cand suntem singuri, in fata icoanelor.
  Te admir pentru ca nu ai renuntat la lupta si pentru ca esti increzatoare. Multi avem tendinta de a deznadajdui atunci cand ne vedem pacatosi si neputinciosi.
  Fara Hristos nu putem face nimic. Iar atunci cand dobandim o virtute sau reusim sa rezistam in fata unei ispite, nu o facem prin puterea noastra, ci prin harul Sfantului Duh.

  Sa ne rugam cu totii Domnului sa ne intareasca si sa ne mantuiasca asa cum stie El.
  Doamne ajuta!

  Reply

 2. Dimitrie
  decembrie 19, 2015 @ 8:21 pm

  În sfârșit, o mărturie vrednică !

  Slavă Domnului !

  Reply

 3. dumitru catalin
  octombrie 23, 2016 @ 10:32 am

  Buna (Maria), nu stiu daca mai intri pe site, dar am citit cu drag povestea ta. Ne simtim intotdeauna apropiati de cei despre care stim ca au trait aceleasi lucruri ca si noi, si care au aceleasi aspiratii ca si noi. De aceea am si vrut sa las un comentariu. Asa e copilaria, frumoasa si cu vise, pana cand pacatul schimba totul. Iti spunea preotul cand erai mica ca vei fi preoteasa? Inca poti fi, la Dumnezeu toate sunt cu putinta. Avem in comun caderile nenumarate, dar si ridicarile, avem si aceeasi sfanta preferata, pe Maria egipteanca, as putea scrie pagini intregi despre ea, caci stim noi bine, ce lupte peste puterea de intelegere a mintii noastre a invins ea cu puterea lui Dumnezeu singura in pustie. Vreau sa iti spun: ori de cate ori vei cadea din nou, in secunda doi fugi si spovedeste, inainte de a prinde putere noua cadere in tine. Nu are atata importanta de cate ori cazi, ci de cate ori reusesti sa te ridici. Fiecare noua cadere vine cu o alta cantitate de deznadejde, caci cel rau nu vrea sa ne scape. Nu accepta niciodata sa fii invinsa, Dumnezeu vede fiecare secunda de lupta si de ridicare a ta. Asa cum cel rau se lupta sa nu te scape, cu atat mai mult Dumnezeu va lupta sa te scape, nu esti singura, mai sunt multi altii, printer care si eu, si altele care lupta pe aceeasi baricada cu tine.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *