Mărturii ale participanților la tabăra de la Bușteni (februarie 2013)

Mai jos sunt o parte din mărturiile participanților la Tabăra Asociației Ortodoxia Tinerilor de la Bușteni.

Urmează să le completăm și pe celelalte, odată ce la primim.


Ce v-a plăcut în tabăra de la Bușteni?

a. „Mi-au plăcut programul, temele propuse și discutate, modul de petrecere a timpului și nu în ultimul rând participanții. (Iulian Iuga – Vatra Dornei)

b. „Am urcat pe munte și ne-am bucurat împreună ca niște copii.(Victor Petcu – București)

c. „Pe lângă toate lucrurile noi pe care le-am aflat mi-a plăcut faptul că în această tabără am învățat să iubim muntele (pentru prima oară după foarte mult timp am simțit că sunt împlinită de munte). Deasemenea toate peripețiile care au condimentat micile călătorii au dat un farmec aparte taberei.” (Ioana Dumitrescu – București)

d. „Felul în care grupul de tineri a fost adus împreună, limbajul comun al participanților, atmosfera, și deschiderea.” (Nicoleta Vică – București)

e. „Mi-a plăcut atmosfera creată de întregul grup, mi-au plăcut relațiile care au evoluat între noi și faptul că am cunoscut oameni deosebiți cu care sper să am prilejul să mai comunic și să leg prietenii. Temele au fost interesante și actuale, mi-au trezit interesul pentru subiect și m-au făcut să mă gândesc mai mult la modul în care voi încerca să trăiesc pe viitor alături de persoana iubită.” (Raul Ene – Sinaia)

f. „Mi-a plăcut foarte mult compania plăcută, toți oamenii care s-au adunat aici, m-am simțit foarte bine cu ei, apoi mi-au plăcut discuțiile, mai bine zis temele de discuții, am învățat multe lucruri, au fost discuții folositoare pentru viața noastră (și drumețiile pe munte erau faine!).(Andreea Molnar – Arad)

g. „Mi-a plăcut foarte foarte mult. Această tabără mi-a confirmat gândurile. Au fost super drumețiile. Am găsit aici oameni cu mare caracter. S-au auzit niște discuții foarte folositoare, îmi pare rău că alți teologi de la Arad sau din alte părți nu au venit, căci erau foarte folositoare pentru ei.” (Andrei Mihaly – Arad).

h. „Mi-a plăcut temele propuse care cred că au răspuns dilemelor și întrebărilor participanților la tabără. Programul propus a fost foarte plăcut și a dat posibilitatea de a împleti prietenia cu voia bună. Cel mai mult mi-a plăcut că toți participanții au avut aceleași principii de viață, aveau aceleași trăiri și aceiași credință.” (Mihai Micle – Baia Mare)

i. „A fost cea mai frumoasă tabără. Totul extraordinar.(Iuliana Nicolae – Constanța).

j. „Mi-a plăcut faptul că toți participanții sunt asemănători și se ghidează după aceleași principii în viață.(Laura Turculeț – București)

k. A fost extraordinar de frumos.(Adrian Țuchendrea – București)

 

2. Cum vi s-au părut sesiunile de discuții?

a. Sesiunile de discuții au fost interesante, ziditoare de suflet și încărcate de sfaturi utile pentru viață.(Iulian Iuga – Vatra Dornei)

b. Interesante pentru că au fost alese teme de care tinerii sunt preocupați.(Victor Petcu – București)

c. „Dat fiind faptul că toți suntem tineri și mai mereu măcinați de întrebări, consider că discuțiile au fost foarte utile. Pentru mine personal a fost o bucurie să aflu că mai mulți oameni gândesc la fel ca și mine (când cei „din afarăsunt atât de diferiți de noi). De multe ori te întrebi dacă nu cumva ești anormal. Taberele de la Ortodoxia Tinerilor îmi încarcă bateriile și mă bucură. (Ioana Dumitrescu – București)

d. „A fost ceva nou pentru mine dar am aflat multe lucruri, am găsit răspunsuri chiar și la întrebări pe care nu mi le-am pus.” (Nicoleta Vică – București)

e. „ Discuțiile au fost interesante dar mi-ar fi plăcut să fie mai aprinse.” (Raul Ene – Sinaia)

f. Foarte tari erau, chiar ar fi trebuit să iau multe notițe, că s-au auzit afirmații foarte folositoare pentru viață și adevărate, deci mi-au plăcut mult și în fiecare zi abia așteptam să înceapă discuția de seară. (Andreea Molnar – Arad)

g. „ Super folositoare!” (Andrei Mihaly – Arad).

h. „ Sesiunile de discuții mi s-au părut foarte utile, ziditoare. Chiar mi-au răspuns la multe întrebări, dileme și nelămuriri.” (Mihai Micle – Baia Mare)

i. Au fost pe teme foarte importante pentru mine.(Iuliana Nicolae – Constanța).

j. Sesiunile au fost interesante și cu subiecte care ne-au fost de ajutor.(Laura Turculeț – București)

k. „Aș integra data viitoare sesiunile de discuții în dimineți cumva. Sau aș anunța tema de dimineață ca să înceapă treaba de pe traseu.(Adrian Țuchendrea – București)

(Visited 1 times, 1 visits today)