Skip to content

1 Comment

 1. Ciprian
  august 9, 2020 @ 8:15 am

  Holocaustul este rezultatul direct a ceea ce au făcut DOAR evreii acum 2000 de ani (aproximativ). Maresalul Antonescu a fost poate cel mai mare erou și patriot roman din timpurile moderne și doar întinarea memoriei lui ar trebui pedepsită. Iar legionarii au dat unii dintre cei mai buni patrioti pe care i-am avut. Și nu ma refer aici doar la Corneliu Zelea Codreanu.
  Normal ca cei care vor o memorie publica favorabila Holocaust-ului interzic aceleași personaje istorice pe care au încercat sa le interzică și comuniștii. Pana la urma comunismul / marxism-ul de unde provin ? De la evrei – ei le-au inventat.
  Corectitudinea politica este cea mai abjecta dictatura a acestei asa-zise „tolerante”. Nimeni nu ma poate forța sa tolerez pe nimeni. E dreptul meu sa nu-i tolerez și, mai mult, să mă opun lor prin orice mijloace posibile. Opozitia la actele anti-patriotice nu trebuie să se facă echilibrat și blând, ca în articolul de mai sus, ci cu pumnul. Cei care întinează memoria neamului și care fac rău României trebuie pedepsiți, și fără mila.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *