Skip to content

3 Comentarii

 1. Gheorghita
  aprilie 4, 2012 @ 9:37 am

  Gandesc la fel ca tine. Slava lui Dumnezeu ca inca mai sunt oameni cu suflet asa de curat si induhovnicit. Si eu sunt plecat de pe meleagurile natale; stiu ce simti. Dumnezeu sa ne dea putere, sa ne lumineze si sa ne acopere cu Duhul Sau cel Sfant!

  Reply

 2. rotaru
  aprilie 4, 2012 @ 11:25 am

  Ma alatur si eu celor plecati din tara, m-am regasit total in ceea ce ai scris, traind intr-o tara catolica, biserica romana ortodoxa nu o am la 5 minute de unde locuiesc ci la o ora de transport, dar cred ca nimic nu e prea mult si prea greu cand dorul de Dumnezeu ne cheama sa fim acolo, in Casa Lui, mai ales in aceasta perioada apropiata de Sfintele Pasti. Dumnezeu sa ne ajute sa-I simtim Prezenta Lui in orice loc!

  Reply

 3. Albinuta
  aprilie 5, 2012 @ 5:52 am

  Foarte frumoase cuvinte ,chiar daca nu sunt plecata din tara mi-au ramas in minte amintiri,cu sarbatorile de la sat unde am copilarit , Dumnezeu sa trimita mangaieri tuturor celor care sunt plecati in stainatate(sau nu ) si trebuie sa munceasca si in noaptea de Inviere a Domnului sau in alte sarbatori cand ar dori sa fie prezenti in biserica .
  Am citit undeva(nu mai retin unde) ca un preot in timpul Sfintei Liturghi a vazut in biserica (cu ajutorul lui Dumnezeu )mai multe persoane (la rugaciune) care aveau doar capul fara trup ,ier altele aveau doar trupul fara cap ,intreband pe un parinte mai in varsta (cred) de ce sunt aratate asa a primit raspuns :persoanele care au doar capul sunt persoanele care nu sunt prezente in biserica (din motive bine intemeiate )insa mintea le este la rugaciune ,iar persoanele care sunt fara cap sunt persoanele care desii sunt in biserica gandul lor nu este la rugaciune ,iertare daca nu am relatat exact cum se scriese insa pe moment doar atat i-mi amintesc (poate ma ajuta cineva care are memoria mai buna ).Important este ca indiferent daca reusim sau nu sa ajungem la biserica mintea noastra sa fie la rugaciune ,sa praznuim orice sarbatoare cu gandul la Dumnezeu , la Maica Domnului ,la Sfintii care se praznuiesc

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *