Skip to content

10 Comentarii

 1. Claudiu Balan
  mai 17, 2013 @ 10:46 am

  După evenimentele de la 11 septembrie 2001 când turnurile gemene din New York au fost dărâmate, o firmă a invitat membrii rămaşi ai altor firme care fuseseră afectate de atentate să împartă spaţiul de birouri rămas disponibil.

  La una din întâlnirile de dimineaţă, şeful serviciului de securitate a spus poveştile acelor oameni rămaşi în viaţă… şi motivele lor au fost toate lucruri mici.

  Aşa cum probabil aţi mai auzit, directorul firmei a supravieţuit în ziua aceea fiindcă fiul lui începuse grădiniţă. Un altul a rămas în viaţa fiindcă ieşise să cumpere gogoşi. O femeie a întârziat la serviciu fiindcă nu sunase ceasul deşteptător. Un altul a pierdut autobuzul. Un altul şi-a murdărit hainele cu mâncare la micul dejun şi a trebuit să se schimbe. Altuia nu i-a pornit maşina. Unul s-a întors să răspundă la telefon. Copilul altuia nu a fost gata la timp pentru a fi dus la şcoală. Altul nu a găsit un taxi. Exemplul care i-a uimit pe toţi a fost al unui om care se încălţase cu o pereche de pantofi noi în dimineaţa aceea. Pe drum spre serviciu l-au ros pantofii şi s-a oprit la farmacie să cumpere leucoplast. De aceea este în viaţă astăzi.

  Acum, când mă înţepenesc în trafic, pierd un lift, mă întorc din drum să răspund la telefon… adică toate acele lucruri mărunte care mă enervează, mă gândesc că probabil acela este locul în care Dumnezeu vrea ca eu să mă aflu în acel moment… Data viitoare când dimineaţa ta pare că începe prost, când copiii se îmbracă prea încet, nu găseşti cheile maşinii, prinzi toate semafoarele pe roşu, nu te simţi supărat sau frustrat. Dumnezeu veghea asupra ta.

  Orice se întâmplă în viaţă este spre binele nostru… aşa că încetează să-ţi mai faci griji pentru viitor şi uită trecutul!

  “Şi ştim că Dumnezeu toate le lucrează spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, al celor care sunt chemaţi după voia Lui; ” (Romani 8,28)

  (Sursa: http://romoflorin.wordpress.com/2008/02/02/intamplari-de-11-septembrie-ny/)

  Reply

 2. Laura Stifter
  mai 17, 2013 @ 3:29 pm

  Hristos a înviat!
  Felicitări, dragă Mihaela! Încă o poveste frumoasă şi educativă!
  Aştept cu mult drag să citesc şi alte articole scrise de tine!

  Cu prietenie,
  Laura

  Reply

 3. albinuta
  mai 17, 2013 @ 4:46 pm

  Foarte frumos ,felicitari Mihaela

  Reply

 4. mihaela G
  mai 17, 2013 @ 5:37 pm

  Adevarat a inviat! Va multumesc din suflet, draga Laura si albinuta pentru cuvintele frumoase…ma ajuta mult, imi sunt de un real sprijin emotional, mai ales pentru ca, in ultimul timp, m-am confruntat cu niste ganduri care ma determinau sa renunt la scris. Va multumesc si Dumnezeu sa fie cu voi! 🙂

  Reply

 5. Laura Stifter
  mai 17, 2013 @ 9:53 pm

  Dragă Mihaela, cum să renunţi la scris?… I-ai întrista pe îngeraşi… 🙁
  Scrii atât de frumos, Dumnezeu te-a învrednicit de acest dar deosebit pentru a-i bucura şi pe alţii şi, în primul rând, pentru a le întări în inimi iubirea faţă de Hristos!
  Aştept cu muultă bucurie şi nerăbdare să publici acea carte de poveşti creştine pentru copii, despre care ne-ai vorbit pe site acum câteva luni! Deja ai scris destul de multe, ceea ce înseamnă că urmează în curând şi lansarea cărţii. Intuiesc corect? 🙂

  Doamne ajută!

  Reply

 6. mihaela G
  mai 18, 2013 @ 8:28 am

  Draga Laura, nu voi renunta la scris :)…le-am promis acest lucru unor persoane dragi mie si nu imi incalc promisiunea. In legatura cu acea carte, trebuie sa mai scriu cateva povestioare si vreau sa modific anumite istorioare…nu voi face mari modificari :); fiind o carte pentru copii, va avea si desene, desene de care se ocupa Rus Denisa, deci mai este ceva de lucru pana cand va avea loc lansarea, insa, cu ajutorul lui Dumnezeu si a Maicii Domnului se va publica aceasta carte. Doamne ajuta!

  Reply

 7. Laura Stifter
  mai 19, 2013 @ 9:24 am

  A, Denisa se ocupă de desenele din cartea pe care o vei publica? Ce frumos! 🙂
  Aştept cu mult drag să mai vorbim, Mihaela! Doamne ajută!

  Reply

 8. mihaela G
  mai 19, 2013 @ 9:34 am

  Si eu astept cu mult drag sa mai vorbim, draga Laura! Doamne ajuta! 🙂

  Reply

 9. sdaniel
  mai 20, 2013 @ 12:33 pm

  Din pacate foarte multi oameni nevinovati si copii mor in accidente de circulatie. La fel si la 11 septembrie, au scapat cativa dar numarul mortilor e mult prea mare.

  Reply

 10. mihaela G
  mai 20, 2013 @ 1:24 pm

  Da, Daniel, numarul celor morti in data de 11 septembrie este mare, mult prea mare, dar exista supravietuitori…stiu ca nimic nu poate face sa dispara durerea familiilor care si-au pierdut un tata, o mama, o sora, un frate sau orice alta persoana apropiata care a decedat in acea data nefasta, insa la fel cum nimic nu poate face sa dispara acea durere, la fel acea fericire pe care au simtit-o oamenii ce au scapat cu viata si familiile lor nu poate fi descrisa in cuvinte.Important este sa profitam de sansa pe care ne-o da Dumnezeu in fiecare zi, sansa la viata, si sa nu o tratam cu superficialitate pentru ca nu se stie daca maine vom mai avea aceasta sansa.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *