MIhaela:”imi pare bine ca m-am casatorit fecioara si n-am regretat niciun moment acest lucru”

Eu nu mai sunt tanara. Am 42 de ani. Vreau sa va ajut, dar nu am deloc darul comunicarii, nici scris, nici oral. Doar atat pot sa va spun ca imi pare bine ca m-am casatorit fecioara si n-am regretat niciun moment acest lucru. Si acum ma gandesc daca si lucrul acesta a contribuit la mentinerea casnicie. Sunt casatorita de 17 ani.

Astazi,nu stiu daca mai poti convinge pe cineva sa traiasca in curatie pana la casatorie. Am incercat sa sfatuiesc pe altii sa tina post,am adus foarte multe argumente in favoarea postului, atat laice cat si religioase, dar nu au renuntat nici macar la o bomboana vinerea, adulti fiind. Cred ca foarte, foarte putini tineri vor asculta de glasul Domnului si de glasul nostru .

Trebuie aduse foarte multe argumente si trebuie insistat pe pshilogia barbatului si a femeii in acest domeniu si ca desfranarea le aduce multe suferinta si pe termen scurt si pe termen lung,Pe langa dulceata de cateva secunde a momentului;ca pacatul este o secunda de placere si un noia de suferinta, ca nu se poate desparti placerea, pacatul de de durerea sufleteasca; sa-i invatati metode de evitare a desfraului, ca degeaba le spuneti cum sa nu faca un lucru, daca nu sunt invatati sa evite lucrul respectiv.

(Mihaela, 42 de ani)

(Visited 8 times, 1 visits today)