Mihaela: „Nu ma iubea…defapt vroia acel ceva”

Buna seara!

Ma numesc Mihaela si as vrea sa va povestesc un lucru care mi-a schimbat viata radical,cu ajutorul lui Dumnezeu. Am avut o relatie cu un baiat timp de 2 ani de zile. Mi-a propus de foarte multe ori dupa un an de relatie sa avem relatii intime. Am incercat sa ii explic motivele pentru care nu vreau sa savarsesc acest pacat, pentru ca e pacat si pentru ca daca avem de gand sa ne casatorim ar fi cel mai indicat sa asteptam.

Dupa ceva timp am inceput sa avem neintelegeri din ce in ce mai dese si de foarte multe ori am fost pe punctul de a ne desparti.La un moment dat dupa foarte multe insistente, am cedat…inainte de a se intampla imi repeta mereu ca ma iubeste…dar nu ma iubea…defapt vroia acel ceva…eram atat de trista si ma chinuia gandul acesta si ma facea sa ma simt inferioara…

Lucrul acesta s-a intamplat atat la insistentele lui, cat si la sfaturile „prietenilor” mei…

Dupa cateva luni dupa ce mi-am facut prieteni in adevaratul sens al cuvantului, dupa ce am vorbit cu parintele duhovnic, m-am gandit ce ar fi daca i-as explica ceea traiesc eu, si sa il rog (chiar l-am rugat, nu i-am sugerat doar) ce ar fi sa ne recapatam fecioria pana la casatorie. A avut o reactie la care nu m-as fi asteptat…am inceput din nou sa ne certam foarte des. Am inceput sa ma rog foarte mult la Maica Domnului sa ma ajute sa ies din asta, si cu ajutor am avut curajul sa spun Gata!…si sa imi reiau viata, traind curat pana la casatorie, asa cum trebuie.

Mi-a fost foarte greu la inceput, pentru ca se pare ca am tinut la el, dar din nou a venit ajutorul Maicii Domnului,..as vrea sa fie tineri care sa ia aminte la povestea mea, desi mi-as dori sa nu fie nevoie…trebuie sa nadajdium mereu in ajutorul Maicii Domnului si al Fiului Iisus Hristos, pentru ca nu putem face nimic fara rugaciune!

Doamne ajuta!

(Visited 8 times, 1 visits today)