Mihai: „virginitatea mi-am pastrat-o, dar fecioria am pierdut-o de mult.”

Eu sunt Mihai, student in anul 4 la Facultatea de Automatica si Calculatoare, am aproape 22 de ani.

De cand era mic, de la gimanaziu apoi la liceu, am avut aceasta idee minunata de a-mi pastra fecioria pana la casatorie. Din pacate incepand cu anul 2, am dat peste niste ispite ale trupului pe care nu mi le-am imaginat vreodata, si de atunci pana in ziua de astazi incerc sa ma lupt cu ele, am apelat si la un preot care ma ajuta. Totusi am pacatuit, dar nu m-am unit cu prietena, adica as putea spune ca virginitatea mi-am pastrat-o, dar fecioria am pierdut-o de mult.

Sunt un inflacarat al idei de a ne pastra pana la casatorie, de aceea nu am facut pasul acesta desi ispite au fost, dar cum am mai spus mi-am pastrat doar virginitatea, nu si fecioria. Cu timpul si cu ajutorul lui Dumnezeu sper ca sa-mi regasesc fecioria pierduta, atunci cand privesc la o fata sa-i vad chipul lui Dumnezeu in ea si sa nu o vad ca pe un prilej de a-mi satisface dorintele ascunse ale trupului; acest lucru se poate doar cu ajutorul lui Dumnezeu.

Sa va ajute Dumnezeu sa gasiti cati mai multi tineri cu aceasta dorinta, indiferent de ceea ce au facut pana la acest moment, daca au speranta si isi doresc din toata inima, Dumnezeu nu trece cu vederea si ajuta.

Doamne ajuta!

 

Mihai, 22 de ani, student

(Visited 15 times, 1 visits today)