Mii de tineri îşi păstrează astăzi fecioria pâna la căsătorie

Campania „Mii de tineri îşi păstrează fecioria până la căsătorie”, a fost lansată pe site-ul nostru în data 6 noiembrie 2010. Scopul ei este demontarea zvonului conform căruia astăzi toţi tinerii și-ar începe viața intimă înainte de căsătorie, zvon care-i corupe să „intre în rând cu lumea”.

Vrem ca prin acest demers să arătăm că există printre noi mii de tineri, băieți și fete, care-și păstrează fecioria până la căsătorie, sau care deși și-au început viața sexuală, au simțit pe pielea lor mustrările de conștiință și sentimentul acela de murdărie sufletească, și vor să nu mai repete aceeași greșeală, vor să rămână curați până la căsătorie.

S-au strâns până astăzi în jur de 120 de mărturii și în iulie 2013 am adunat toate aceste mărturii într-o carte, cu același nume: „Cartea Mii de tineri își păstrează astăzi fecioria până la căsătorie” care conține și 27 de articole pe această temă. Carte o puteți cumpăra dând click pe bannerul din partea dreaptă sau pe linkul de mai sus.

În 2013 am început să mergem prin diferite zone ale țării să prezentăm cartea.

Dacă vrei să-ți păstrezi fecioria până la căsătorie, daca ești căsătorit și te-ai păstrat curat până în momentul cununiei, sau dacă ai avut relatii intime și te-ai hotărât să nu mai greșești până la căsătorie, atunci ne-am bucura dacă ne-ai trimite mărturia ta. Câțiva tineri ne-au trimis deja mărturia lor.

Mărturia voastra nu este un fel de a va mândri în fața altora ci un mod de a-i încuraja și pe ceilalți tineri, care nu știu că a avea relații intime în afara căsătoriei este un păcat. Mărturia voastră este o faptă de iubire pentru cei de lângă noi.

Puteți lăsa mărturia voastra într-un comentariu la acest articol sau o puteți trimite la adresa de email contact@ortodoxiatinerilor.ro.

Claudiu Balan
președinte
Asociația Ortodoxia Tinerilor

(Visited 358 times, 3 visits today)