Skip to content

5 Comentarii

 1. Guest
  martie 14, 2011 @ 7:57 pm

  Doamne ajuta,citind articolul am gasit raspuns la ceva care ma "chinuia"-)e vreo doua zile ,multumesc mult,foarte folositor,Albinuta

  Reply

 2. Admin
  martie 14, 2011 @ 8:38 pm

  Cu placere Albinuta!

  Reply

 3. V.
  martie 14, 2011 @ 10:32 pm

  Nu mi se pare ca s-a raspuns la intrebarea de la inceputul articolului: "Una dintre pietrele de moară care stau în calea credinţei oamenilor în Dumnezeu este întrebarea: „Dacă Dumnezeu este bun de ce există atât de mult rău în lume. De ce permite Dumnezeu ca unii oameni să facă rău altora? De ce nu intervine?”"

  De ce sunt lasati oamenii care au putere de conducere in lumea asta sa ia decizii care influenteaza o societate, o tara, si chiar o lume intreaga? nu ma refer la decizii care sunt spre binele tuturor !!! Legalizarea prostitutiei, a avortului, a interzicerii religiei in scoli, a legalizarii drogurilor, si a multor altora, sunt acestea spre binele tuturor? cei care dau aceste legi, se gandesc oare la cei de jos, la familie si la dragostea pentru aproapele? Nu inteleg …

  Traim intr-o lume de care ni se cere sa nu ne legam. Sa nu avem aici, ci in ceruri, sa nu adunam aici, ci in ceruri.

  Care dintre romani mai are dragoste pentru alt roman? Ma scuzati ca aduc vorba despre asta aici pe forum, insa ati ascultat acea farsa a lui Buzdugan cu o mama ce nu doreste uniforma la scoala, pentru fata ei? Acea doamna este exemplul perfect la ce se petrece in tara.

  Dumnezeu e milostiv prin rugaciune, fara aceasta, e drept.

  ..Cred Doamne, ajuta necredintei mele.

  Reply

 4. Claudiu
  martie 15, 2011 @ 7:05 am

  Salut V.

  Ai dreptate. Scopul acestui articol nu era sa raspund la intrebarea din introducere, pentru ca deja am raspuns in alt articol pe care-l gasesti aici:

  Daca Dumnezeu este bun de ce exista atat rau in lume? ([url]https://www.ortodoxiatinerilor.ro/intrebari-incomode/16317-daca-dumnezeu-este-bun-de-ce-exista-atat-rau-in-lume.html[/url])

  Scopul era sa arat cum, desi noi liberi fiind, suntem influentati in alegerile noastre de Dumnezeu prin mijloacele pe care le-am enumerat mai sus. Dar influenta aceasta a lui Dumnezeu urmareste binele tuturor si in final libertatea noastra totala.

  Reply

 5. claudia
  martie 29, 2011 @ 12:45 pm

  daca dumnezeu este bun de ce atata rau in lume
  Pentru ca noi rasa umana suntem de mai multe feluri.Studiati religiile si veti intelege ca de fapt Dumnezeul Crestin nu este acelasi cu Dumnezeul altor religii :Hindu, Indiana, Japoneza etc.Ei nu se roaga Dumnezeului Crestin cu toate ca sunt increstinati o parte din ei ci Dumnezeului Lor.
  O japoneza care utiliza meditatia regulat a spus despre rugaciunile unui crestin simplu: Dumnezeul TAU este mai puternic decat al meu.
  Poate vi se pare o aberatie dar nu este.Este adevarul pe care-l evitam fiidca suntem indoctrinati si mani***ti in fiecare secunda.
  Acum este momentul ca omenirea sa se trezeasca spiritual pentru a scutura jugul ignorantei si indoctrinarii.nu sunt cuvinte mari .Pot afirma cu tarie ca doar ORTODOXIA este adevarata cale cu toate ca drumul este atat de plin cu spini.
  Dumnezeu sa va binecuvanteze!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *