Skip to content

6 Comentarii

 1. Albinuta
  martie 21, 2011 @ 10:07 am

  Doamne ajuta ,de mare folos aceste citate ,multumesc muuult de tot i-mi place ca in ultimul timp publici destul de des din Sfanta Scriptura ,este placut sa citim din aceasta minunata carte dar cred ca este foarte important ca sa reusim sa citim ceea ce se potriveste perioadei in care ne aflam ,

  Reply

 2. Admin
  martie 21, 2011 @ 10:35 am

  Salut Albinuta,

  Sfintii Parinti spun ca in fiecare zi sa citim cate un capitol sau mai mult din Sfanta Scriptura. Am insistat pe articolele legate de Sfanta Scriptura pentru ca noi de multe ori o trecem cu vedere, preferand sa citim alte carti duhovnicesti.

  In Sfanta Scriptura este izvorul intelepeciunii si toate celelalte carti sau inspirat din ea, deci se cuvine ca mai intai sa cunoastem in detaliu cuvintele proorocilor Vechiului Testament si a apostolilor si evanghelistilor din Noul Testament, si abia apoi celelalte scrieri ale sfintilor care explica si lamuresc continutul scripturii.

  Reply

 3. Albinuta
  martie 21, 2011 @ 11:59 am

  iertare cred ca s-a inteles gresit ,uneori nu prea stiu sa scriu ceea ce vreau sa exprim ideea este ca i-mi place ca mereu ne indrumi ceea ce trebuie sa citim din Sfanta Scriptura ,personal de multe ori chiar daca i-mi place sa citesc din Sfanta Scriptura nu stiu exact ce si am ramas foarte impresionata ca ai publicat chiar si citirea pe zile ,in perioada postului si multe articole folositoare deci departe de mine gandul de a nu fii de acord cu aceasta ,personal ma ajuta foarte mult ,sper ca nu am suparat deoarece doream sa multumesc si sa salut aceasta ideee

  Reply

 4. Admin
  martie 21, 2011 @ 12:39 pm

  Mi-am dat seama ca esti deacord Albinuta, si ca-ti place. Doar ca ti-am spus si argumentul pentru care publicam noi toate aceste articole.

  Reply

 5. soso
  martie 21, 2011 @ 2:53 pm

  Dar cand nu exsista evlavie pt nimic sfant ce-i de facut?

  Reply

 6. Admin
  martie 21, 2011 @ 3:33 pm

  Atunci frica de Dumnezeu si de pedeapsa pentru raul pe care-l facem, ne poate trezi.
  "Începutul înţelepciunii este frica de Domnul" zice psalmistul David.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *