Mirela – ”pentru mine Sfinţii Martiri sunt un model de jertfă şi dăruire întru şi pentru Hristos”

Nu ştiam absolut nimic despre Sfinţii Martiri, de jertfa lor pentru neam, până în momentul în care din mila Domnului mi-a căzut în mână o carte despre Valeriu Gafencu, într-un moment de frământări şi deznădejde. Acum 5 ani, mai exact la vârsta de 24 ani, am fost diagnosticată cu cancer limfatic într-o fază avansată. Pot spune că acesta a fost momentul de la care Dumnezeu a încercat să mă readucă la credinţă, lucrând prin Sfinţii Martiri. Am început să caut, să mă rog, să-i vizitez cât mai des pe sfinţi, să citesc despre suferinţele îndurate şi roadele nu au încetat să apară. O mare bucurie, printre multe altele, a fost însănătoşirea mea, spre mirarea medicilor, care-mi dădeau şanse minime de trăit.

O minune de-a Sfinţilor Martiri este faptul că au mijlocit la Dumnezeu că eu să am un duhovnic iscusit, un părinte care a trăit pe viu cele întâmplate în închisorile comuniste şi care să mă călăuzească pe calea mântuirii.

Că m-au câştigat sau nu pentru Hristos, asta numai Dumnezeu poate ştii dacă viața mea este una plăcută Lui, cert este că pentru mine Sfinţii Martiri sunt un model de jertfă şi dăruire întru şi pentru Hristos iar avându-i pe Sfinţii Martiri mijlocitori pentru noi, cu siguranţă ne vom apropia de Biserică şi de valorile morale ale acestui neam.

Vă îndemn pe toţi să alergaţi la ajutorul Sfinţilor Martiri din închisorile comuniste, că sunt grabnic ajutători în orice împrejurare şi să-i rugăm să ne dăruiască putere şi răbdare în lupta ce ne stă înainte, pentru a ne putea bucura şi noi cu Hristos la Înviere.

Vă doresc pace şi întru toate bună sporire!

(Mirela)

(Visited 2 times, 1 visits today)