Skip to content

5 Comentarii

 1. Badea Patricia
  septembrie 26, 2011 @ 11:36 am

  Ce fericita trebuie sa fii, Mihaela! Ce frumos a lucrat Dumnezeu in viata ta. In fiecare seara ma rog lui Dumnezeu sa-mi daruiasca exact ceea ce cereai si tu, un prieten credincios, bun, impreuna cu care sa duc o viata bineplacuta lui Dumnezeu si Maicii Domnului iar intre noi sa existe o iubire curata. Deocamdata cererea mea nu s-a implinit dar voi continua sa cer, stiu ca Domnul ma va ajuta. Cu toate acestea am momente in care ma gandesc ca nu mai pot sa astept, incep sa ma indoiesc ca voi primi ceea ce am cerut si vreau sa-mi implineasca dorinta Acum! stiu ca gresesc si regret ca nu’s mai rabdatoare. Dumnezeu le randuieste pe toate asa cum trebuie, la timpul lor. Iti multumesc foarte mult pentru acest articol, mi-a dovedit inca o data ca minunile exista in viata noastra si daca cerem cu credinta se vor implini. M-am bucurat foarte tare cand am auzit povestea ta. Iti doresc sa fii fericita in continuare si roaga-te si pentru mine.

  Reply

 2. mihaela@
  septembrie 26, 2011 @ 6:44 pm

  pai nu trebuie sa iti pierzi nadejdea…cu siguranta Dumnezeu iti va asculta rugaciunea, pt ca El ajuta pe oricine cauta ajutor, si oricat de pacatosi am fi ne iarta si face in asa fel incat sa ne fie tot noua bine, pt ca nu ne-a creat sa fim tristi si nefericiti, ci sa ii cerem ajutorul si sa cautam fericirea binecuvantata!asa gandesc eu si doar asa pot trece peste greutatile la care ne supune viata:)

  Reply

 3. mihaela@
  septembrie 26, 2011 @ 6:45 pm

  Doamne ajuta si sa ne lumineze Dumnezeu sa facem ceea ce e bine!

  Reply

 4. Claudius
  decembrie 9, 2013 @ 8:50 pm

  Buna Patricia, vad ca suntem pe aceiasi lungime de unda. Si eu imi doresc sa-mi gasesc sufletul-pereche. O fata credincioasa prin care sa ma mantuiesc. Ce greu este astazi sa-ti gasesti dragostea in care crezi cu adevarat, mai ales atunci cand infidelitatea rupe acea speranta de a putea construi acel altar al iubirii pe care numai Dumnezeu il binecuvanteaza prin sacramentul sfintei casatorii. Mi-as dori sa-mi gasesc o fata care sa aiba aceiasi dorinta, acelasi ideal. Astept…astept si iarasi astept! Cred si nadajduiesc ca si pentru mine va veni timpul potrivit in care sa-mi gasesc jumatatea mult visata. Doamne ajuta!

  Reply

 5. Stefan Viorel Cristian
  decembrie 9, 2013 @ 11:00 pm

  Intrucat ma regasesc in randul catorva burlaci de aici, permiteti-mi sa va transmit si voua acelasi sfat primit de la duhovnicul meu si pe care-l urmez seara de seara: a citi Paraclisul Maicii Domnului (paraclisul intai). Intr-adevar, a juns sa fie greu sa-ti gasesti iubirea si asta fiindca azi iubirea dintre barbat si femeie pare a fi mai mult o atractie sexuala. Un scriitor, iubitor al epigramelor, scria:
  “În lumea noastră nepereche
  Pe rând, uitările se-aştern;
  Azi dragostea-i poveste veche
  De-acuma sexul e… modern”- Mitică Ionas
  Si daca m-ati intreba pe mine „ce este iubirea?” v-as putea raspunde:
  Cea de inima dorita
  Chiar de-ti este grav ranita
  Acel sentiment sublim
  Far’ de care nu traim…
  Au fost seri cand inainte de culcare ma intrebam si eu ce este mai exact iubirea si ca sa-mi raspund la intrebare m-am bazat pe 3 principii:
  1)”o imagine face cat 1000 de cuvinte”(principiu ce apartine fotografilor), astfel as spune ca si 1000 de cuvinte poate crea o imagine;
  2)iubirea vine/e un dar de la Dumnezeu;
  3)nu exista unitate de masura cu care sa se masoare puterea lui Dumnezeu si chiar este un mare pacat sa doresti a face acest lucru.
  Tin toate aceste 3 principii am ajuns la concluzia ca noi oamenii, chiar si cu cele mai frumoase cuvinte si vorbe specific crestinesc, am crea o imagine de valoare net inferioara adevaratei iubiri si asta pentru ca iubirea nu e un simplu sentiment de afectiune pozitiv ci un dar de la Dumnezeu ce nu poate fi definit cu exactitate si nici nu trebuie masurat, ci doar primit si daruit celor din jurul nostru. Pe langa asta am mai adaugat ideea ca a iubi cu adevarat pe cineva inseamna a uita de tine si a trai in folosul celui iubit. E o idee ce mi s-a intiparit in minte gandindu-ma la cat de mult ne iubeste Iisus pe noi oamenii si ce a facut El pentru noi. El a uitat (in sensul figurat al cuvantului) ca este „Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut iar nu facut, Cel de-o fiinta cu Tatal, prin care toate s-au facut” si s-a lasat batjocorit, biciuit si rastignit nu in folosul Lui, nici a unor ingeri din ceruri ci in folosul celor pacatosi de pe pamant. Spun asta ca sa scot in relief cat de mare e valoarea adevaratei iubiri.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *