Moartea e Bucurie!

Intr-o zi eram intr-o incapere si ma gandeam la urmatorul cantec ce se rosteste in Biserica Ortodoxa: Cu sfintii odihneste Hristoase sufletele adormitilor robilor Tai, unde nu este nici durere,nici intristare ,nici suspin ci viata fara de sfarsit. Cu cat repetam aceste cuvinte ,cu atat simteam mai multa Bucurie! Este minunat cum in mijlocul mortii materiale, poti simti Bucurie.

Bineinteles aceasta tine de Bucuria in duh,caci oricate am trai in psihic in duh e mereu Bucurie, caci de aceea spune Domnul: Fericiti cei ce plang de exemplu. Plansul tine de psihic, dar fericirea tine de duh ,deoarece acolo e nadejdea in existenta lui Hristos si a Raiului in care se va gusta din “bucatele” cele nevazute si nebanuite de om.

Deci atata Bucurie simteam atunci,incat daca as fi murit nu mi-ar fi parut rau. Simteam cum Dumnezeu este langa mine si moartea nu mai exista!” Şi Iisus i-a zis: Eu sunt învierea şi viaţa; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi. Şi oricine trăieşte şi crede în Mine nu va muri în veac. Crezi tu aceasta? ” (Ioan 11, 25-26) Da Doamne! Cred si nu ma indoiesc!! Iti multumesc pentru acel sentiment de Bucurie si sper ca fiecare sa poata trai aceste clipe in care moartea devine Inviere cu Hristos…

(Visited 9 times, 1 visits today)