Skip to content

3 Comentarii

 1. Administrator
  septembrie 10, 2012 @ 1:52 pm

  ”apasarar”, înțelegem și apreciem buna intenție dar ți-am șters comentariul întrucât:
  – nu are vreo legătură cu articolul de față;
  – este vorba de un copy-paste masiv, ceea ce noi nu încurajăm, ci încurajăm dialogul. Pentru texte ortodoxe de pe alte site-uri se pot face simple trimiteri, exceptând situațiile în care este nevoie de citare care să aibe legătură cu articolul la care se discută. Ori nu a fost cazul.
  – ai recomandat o ”minune” care numai minune nu este: potirul care ”strălucește”. Explicarea acelei ”minuni” o găsești aici: http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/06/08/fotografie-lumina-necreata-liturghie/

  Reply

 2. Boitos
  septembrie 11, 2012 @ 7:15 am

  Pentru mine Biserica reprezinta multe:
  In primul rand este ca si o ancora care ma tine sa nu cad, apoi este locul de intalnire cu Dumezeu si cu Sfintii, este locul unde pot sa merg sa imi gasesc pacea si linistea interioara.Atunci cand nu am la cine spune cat sufar merg la Biserica si spun Sfintilor ce probleme am.Si tot Ei imi dau si rezolvarea.
  Este locul in care oamenii se intalnesc si vorbesc despre Dumnezeu si cu Dumnezeu.
  Este locul de unde imi pot lua puterea sa merg mai departe pe calea lui Dumnezeu.Este locul unde pot gasi modele de viata ( atat viata duhovniceasca cat si de familie).Tot de acolo ma intorc alt om.
  Chiar Duminica ma gandeam ca rezolvarea tuturor problemelor noastre, a necazurilor, a dorintelor noastre este Dumnezeu si Biserica.
  Si mi se pare normal si este obligatia noastra sa mergem la Biserica, macar 2-3 ore pe saptamana.Ca sunt unii care merg mai des, bravo lor, dar mai ales macar in alea 2-3 ore sa ne rugam, sa cinstim , sa multumim, pt ca nu vom gasi nicaieri liman, sau scapare din necazuri decat la Biserica.
  Acolo putem spune copiilor nostri ( cand ne intreaba ) ca mergem sa il vedem pe Dumnezeu si sa ne rugam pt pace, sanatate, etc.Acolo merg si copii mici de 2 luni, si tineri, aduti, batrani, pt ca de acolo ne luam pace in suflete, sanatate trupului si putere sa ne ducem crucea.
  Nu imi pot imagina ce au in suflet sunt cei care nu merg la Biserica, dar intamplarea face sa vad asemenea oameni, si cateodata ma apuca groaza de ce vad.

  Reply

 3. AndreeaTS
  septembrie 12, 2012 @ 5:13 pm

  pt mine Biserica inseamna ACASA

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *