Skip to content

2 Comentarii

 1. Pr. Dorin Picioruș
  aprilie 24, 2011 @ 5:22 am

  Mesajul de Paști pentru platforma „Ortodoxia tiner
  Dragă domnule Claudiu Bălan, împreună cu toți colaboratorii și comunitatea dumneavoastră online, Hristos Dumnezeu, Bucuria noastră, a înviat…și ne-a umplut pe toți de bucuria și pacea Sa!

  Și pentru aceasta ne-a învățat că bucuria trebuie să fie împărtășită, că frățietatea trebuie subliniată oricând și că dăruirea în folosul altora unește și are plată veșnică de la Dumnezeu.

  Vă reafirmăm prețuirea și atenția cu care privim platforma și comunitatea dumneavoastră.

  Dar, în același timp, subliniem faptul că vrem, în continuare, să ajutăm la o tot mai mare aprofundare a experienței dumneavoastră teologice și duhovnicești atât prin munca noastră online cât și prin eventuale precizări, critici sau afirmații.

  Și aceasta pentru că experiența se împărtășește iar adevărul se certifică.

  Iar noi, după cum știți, ca și dumneavoastră de altfel, dorim ca toți să se împărtășească de sfințenia și de adevărul lui Dumnezeu, Cel preaslăvit în Sfânta Treime, Tatăl, Fiul și Sfântul Duh, Dumnezeul nostru.

  De aceea vă dorim să aveți parte de sănătate și de bucurie dumnezeiască,de o tot mai mare lărgire a orizontului dumneavoastră editorial și de echilibru frumos, decent, admirabil.

  Vă dorim numai bine și toată binecuvântarea noastră!

  Vă rugăm să ne iertați…și Dumnezeu să vă ierte întru toate!

  Reply

 2. Claudiu Balan
  aprilie 24, 2011 @ 12:51 pm

  Adevărat a înviat!

  Sărutmâna părinte,

  Vă mulţumim mult pentru urări şi binecuvântări.

  Suntem recunoscători pentru ajutorul, sfaturile foarte frumoase şi actuale pe care ni le oferiţi prin predicile la duminici şi sărbători şi vă urmărim şi noi mereu lucrarea dumnezeiască şi roditoare pe platforma „Teologie pentru azi”.

  Lucrarea sfinţiei voastre şi a doamnei preotese ne ajută mult în a avea o atitudine echilibrata în problemele pe care noi ca tineri le întâmpinăm în Biserică şi societate.

  Ştim că lucrarea noastră poate fi mult mai bună şi mai consistentă şi ne vom strădui în acest sens studiind şi ducând o viaţă bineplăcută lui Dumnezeu şi oamenilor. Creştem şi noi împreună cu cititorii şi cu lucrarea noastră, ne maturizăm şi învăţăm din greşeli şi din experienţa online.

  Aşa cum v-am spus mereu, toată lucrarea noastră are ca izvor al râvnei exemplul frumos al lucrării pe care o desfăşuraţi zilnic de atâţi ani. Dacă Teologie pentru azi nu exista, nici Ortodoxia Tinerilor n-ar fi existat, sunt aproape sigur de asta.

  Domnul Hristos să vă dea putere şi creativitate aşa cum v-a dăruit şi până acum.

  Să ne vedem cu toţii în împărăţia Sfintei Treimi plini de har şi adevăr!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *