Skip to content

2 Comentarii

 1. Anesti
  decembrie 6, 2011 @ 4:39 pm

  „m-am uitat atent in papuci si si am aflat ca fiecare are cate o gaura, una mare, apoi am asteptat cu rabdare cand apa mi-a intrat in picioare, cand frigul mi-a topit lacrimile..si am oftat egoist: „mi-as fi dorit ca si eu sa am un Mos Nicolae” … ma tem ca mosul m-a uitat, insa eu nu l-am uitat, caci inca mai tremur cu gandul la el. Doresc, desi nu am nimic, sa ii urez si lui, oriunde ar fi acum, un sincer La multi Ani si sa ii marturisesc ca imi este dor de cel ce eram cand Mos Nicolae imi stergea lacrimile cu mila sa!”

  Reply

 2. Boitos
  decembrie 7, 2011 @ 10:25 am

  Da asa este , mosul tuturor sarmanilor.Dar si al nostru al tuturor care ii cerem ajutorul, si care ne rugam la el.Si asa este cand ii cerem ajutorul vine si ne ajuta.Dar el ne da si ceva important: puterea sa ne purtam crucea, fiecare asa cum o avem, nu ateptam cadouri mari si stralucitoare, ci numai sa fie alaturi de noi si la bine si la greu.
  La bine sa ii multumim si la greu sa ii cerem ajutorul.
  Si sa ne dea putere sa renuntam la noi insine ca sa facem bine celorlalti, (indiferent care sunt aceia pt. care renuntam) pt. ca va spun un lucru: tot asa poti fi ,,asuprit” si de straini cat si de cei ai casei tale.
  Sa ne de-a Sf Nicolae putere sa ducem toate care sunt si care vor veni si asta e cel mai mare cadou din partea lui.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *