Skip to content

4 Comentarii

 1. Ludmila Doina
  octombrie 31, 2011 @ 11:03 am

  Inca un articol minunat, scris si tradus exceptional, care curge efectiv, si-ti pare rau ca s-a terminat, ca a fost prea scurt !

  Multumim pentru el !

  Doamne ajuta !

  Reply

 2. Albinuta
  noiembrie 1, 2011 @ 5:49 am

  Doamne ajuta ,multumesc muuult de tot pentru traducerea si publicarea acestui articol,titlul mi se pare deosebit ,inca un exemplu extraordinar decat de multe se pot schimba cand cei de langa noi nu sunt parasiti,cand nu se pierde nadejdea ca cu ajutorul Domnului imposibilul poate deveni posibil .

  Reply

 3. Teodora
  noiembrie 4, 2011 @ 8:28 pm

  Doamne ajuta! MINUNAT ARTICOL SI PLIN DE DUH!
  Ma bucur sa citesc o asemenea marturie, mai ales ca in zilele noastre tot mai multi oameni sustin ca noi,ca si crestini,trebuie sa ne adaptam oarecum la societatea actuala, sa nu „deranjam” pe nimeni cu credinta noastra. Ajungem astfel, pornind de la aceste conceptii, sa-l tradam pe Hristos prin nenumarate si continue concesii, „adaptandu-ne” de fapt la DUHUL LUMESC!
  Un crestin nu este din lumea aceasta. Cum spunea parintele Serafim Rose, noi nu trebuie sa asteptam de la lume decat sa fim RASTIGNITI. Sigur ca vom „deranja” imbracandu-ne crestineste, evlavios. Sigur ca vom „deranja” cand ne vom inchina la masa sau cand vom trece pe langa Sfanta Biserica. Sigur ca vom „deranja” atunci cand ne vom sustrage de la discutii desarte,muzica lumeasca si nu vom accepta sa participam la petreceri si dansuri. Asta insa nu ne face „habotnici”, ci doar niste slugi netrebnice care incearca sa-I fie credincioase Stapanului si sa nu-L intristeze sau tradeze printr-o dragoste patimasa fata de cele lumesti.
  A iubi pe cineva,asa cum reiese si din articol,nu inseamna a-l incuraja in slabiciunile lui,ci a incerca sa-i arati adevarul. Iar daca acesta nu primeste, a te ruga pt el.

  Reply

 4. Ruben Miclea
  septembrie 10, 2014 @ 12:46 pm

  Din fericire pentru el, pentru soţia şi copiii lui, Michael Goeke a rămas fost homosexual şi nu a devenit fost fost homosexual (ex-ex-gay) ca alţii. Dovadă că se poate.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *