Mulţumesc…mamă!

3514191-lgMultumesc ca m-ai burdusit cu poezioare si cantecele care sa-mi ajunga pe viata. Multumesc ca mi-ai aratat pentru prima oara un apus de soare. Si ca te-ai plimbat cu mine prin ploaia care siroia.

Si ca am strabatut impreuna, iarna, plajele care scartaiau sub talpi. Multumesc ca m-ai lasat sa aduc acasa pietre si scoici si ramuri uscate.Multumesc ca mi-ai adapostit broscutele.Multumes c pentru trairea emotionanta de a fi vie.

Multumesc pentru cuvintele tale ” Staduieste-te. Munceste din greu. Si daca nu reusesti, indreapta-ti atentia spre altceva. ” M-au scutit de multa suferinta. Multumesc pentru ca nu mi-ai aruncat niciodata in fata : ” Ti-am spus eu. ” Ma rog… destul de rar.

Multumesc ca esti intotdeauna acolo. Fara sa te impui. Fara sa ai pretentii. Acolo.

Disponibila la orice ora pentru un sfat contra tusei, pentru ortografie, carti bune, pete, Mozart, cadouri pentru prieteni, cum se folosesc bibliotecile, idei pentru cuvinte incrucisate. Si toate celelalte.

Cu bagajul facut, gata sa vii daca e nevoie. Imediat.

Pentru umarul pe care sa plang. Pentru ca am cui sa spun vestea. Cineva cu care sa rad de ce e caraghios. Cineva cu o rezerva inepuizabila de dragoste. Indiferent ce am facut. Intotdeauna.

(Visited 2 times, 1 visits today)