Muzeul Creației și Muzeul „Arca lui Noe”

Answersingenesis.org este unul dintre cele mai mari siteuri americane care luptă pentru apărarea creștinismului, propovăduind Evanghelia lui Hristos. Ei sunt specializați în a da răspunsuri la întrebări din Biblie, pe cartea Facerii, despre probleme referitoarea la creaționism, evoluție, știință și vârsta pământului.

Echipa lui Ken Ham, președintele AiG, a reușit în ultimii ani să creeze chiar un muzeu numit Muzeul Creației, în care copii, tinerii și oamenii din toată lumea pot afla lucruri extraordinare despre Facerea Lumii, despre Dumnezeu Creatorul și pot petrece timp liber într-un muzeu care are la baza fondării lui cuvântul lui Dumnezeu din Sfânta Scriptură. Iată un mic filmuleț:

Tot ei au în curs de finalizare un alt proiect imens, numit: Ark Encounter, care este defapt o reconstituire a Arcei lui Noe, la dimnesiunile reale din Bible. Este cea mai mare construcție pe structură de lemn din lume, și va deveni un mezeu extraordinar, arca urmând a fi populată cu machete de animale în mărime reală. Iată stadiul lucrărilor, deschiderea urmând a fi anul aceste pe 7 iulie.

AiG a plecat de la un simplu proiect de voluntariat și a ajuns astăzi să deruleze proiecte de sute de milioane de dolari, în scopuri educative, pentru a-i ajuta pe oameni să creadă în Dumnezeu și să primească Cuvântul Lui.

Vă recomandăm cu drag site-ul lor dar și cele două muzee, dacă veți ajunge vreodată în Statele Unite ale Americii.

(Visited 14 times, 1 visits today)