Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

De multe ori ne ranim cand cautam desertaciunile lumii, cautam fericirea acolo unde nu este, uitam de ceilalti gandindu-ne prea mult la noi, si agonisim astfel suferinta peste ranile cele vechi. Cerem de multe ori in rugaciune ceea ce nu ne este de folos, iar de ceea ce ne trebuie spre mantuire fugim adesea.

Nu mai avem timp sa vedem tot ceea ce ne inconjoara, nu mai avem timp sa vedem familia, prietenii, sanatatea, natura, nu mai avem timp sa ne bucuram de lucrurile simple, in concluzie nu mai avem timp sa-i dam SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE! De aceea suferim, de aceea ne simtim intristati, doborati si raniti de patimi, neintelesi de semeni, singuri in nevoi, parasiti si deznadajduiti pana in strafundul sufletului nostru.

Dar cand le primim pe toate asa cum sunt, ca din mana lui Dumnezeu, totul se preface in bucurie, iar sufletul isi gaseste pacea dupa care tanjeste adesea. "Slava Tie pentru clipele luminoase ale vietii mele, Slava Tie pentru bucuriile lipezi ale inimii, slava Tie pentru fericirea de a trai,  de a ma nevoi si de a contempla, Slava Tie Dumnezeule in Veci. Slava Tie Dumnezeule, in veci!"

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești