Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Una dintre cele mai frumoase şi mai puternice cântari din Postul Mare este "Cu noi este Dumnezeu", cântată în fiecare seară la slujba pavecerniţei. Mi-aduc aminte prima dată când am ascultat-o în biserică, nu-mi venea să cred ce versuri frumoase are şi ce forţă interiroară îţi dau cuvintele "cu noi este Dumnezeu".

De multă nădejede şi linişte mi se umplea inima când toată biserica o cânta în cor, şi toţi priveam cu bucurie la chipul Pantrocratorului şi înţelegeam din privirea Lui pătrunzătoare că nu ne va lăsa niciodată.

Mare taină este muzica bisericească şi multe daruri sunt ascunse in ea, şi cei care o gustă n-o mai uită niciodată. (Claudiu)

 

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești