Skip to content

10 Comentarii

  1. Guest
    august 2, 2010 @ 6:59 pm

    foarte frumos

    Reply

  2. marian
    august 2, 2010 @ 7:20 pm

    foarte frunmoase cantecele
    cel mai mult imi place Doamne strigat am, dar toate sunt foarte frumoase
    sper sa puneti pe site si alte cantari bisericesti cat mai curand, asa cum ati promis

    Reply

  3. adriana
    august 3, 2010 @ 8:30 am

    Multumim pentru aceste frumoase cantari.

    Felicitari tinerilor casatoriti si o invitatie de a-si incepe lungul drum al casniciei cu o fapta bune pentru un bebelus: [b]Bota Siluan este fiul de 6 luni al parintelui Bota George de la TohanulVechi II, biserica „Sf. Împăraţi Constantin şi Elena”.

    Siluan este programat pentru un transplant de ficat foarte costisitor; are nevoie de rugaciunile si darurile noastre.[/b]

    In spatele numelui meu, am procedat un pic diferit de aceasta data: am pus link-ul de la blogul creat pentru micut de catre matusa sa Eufemia, prietena cu preoteasa NATALIA DE LA APOSTOLAT IN TARA FAGARASULUI.

    Fie ca Sfintii Imparati Constantin si Elena sa mijloceasca si ei pentru acest copilas.

    Doamne, ajuta!

    Reply

  4. adriana
    august 4, 2010 @ 8:33 am

    Am ascultat si mi-a placut foarte mult; am vrut sa preiau si pe blogul meu dar nu am reusit; unde gresesc?!

    Reply

  5. ovidiu vlase
    iunie 29, 2011 @ 6:57 pm

    Doamne ajuta! as vrea sa stiu si eu cum pot asculta inregistrarile corului din galati? va multumesc!

    Reply

  6. Administrator
    iunie 30, 2011 @ 8:30 am

    Salut Ovidiu,

    Aici pe acest articol puteau fi ascultate dar au fost niste probleme tehnice si am scos melodiile.

    Voi incerca sa rezolva problema.

    Doamne ajuta!

    Reply

  7. Sorin
    iunie 30, 2011 @ 11:25 am

    Îmi amintesc că am fost şi eu cândva la o nuntă şi se făcea priveghere de toată noaptea ( slujba cu privegherea, Sfânta Litughie, Sf. Taină a Cununiei a ţinut de la vreo 23 până pe la 6 ) şi era un băiat care cânta în greacă. Omul acela cânta ca un înger. Sau iarăşi îmi amintesc de un ieromonah care a slujit la un moment dat la o biserică de mir şi felul cum cânta Sf. Evanghelie… era dumnezeiesc. Sau altă dată când a venit PS Irineu Pop Bistriteanu la biserica unde mă duceam era un diacon care iarăşi cânta foarte frumos. Astfel de oameni parcă te facă să te simţi că eşti într-o altă lume. Cel puţin eu aşa am simţit.

    Reply

  8. Administrator
    iunie 30, 2011 @ 11:59 am

    Gata Ovidiu, am rezolvat problema.
    Acum poti asculta cantarile baietilor de la Galati.

    Reply

  9. ovidiu vlase
    iunie 30, 2011 @ 3:49 pm

    Cand stau si ascult…..nu cred ca mai sunt pe pamant! sunt baieti minunati, care, personal stiu,au Dragoste!!! nu au insa ajutor, sau cum sa spun….nu au „unda verde”. nu sunt promovati si motivati dascalii in Romania!!Si cate daruri a dat Dumnezeu!! cred ca asa, cand mai „scapa” cate o inregistrare, nestiuta ne cineva, se afla vibratia duhului venind din adancul inimilor unor tineri simpli, ortodocsi!! Ovidiu.

    Reply

  10. ovidiu vlase
    iulie 19, 2011 @ 1:53 pm

    Doamne ajuta! mai intai de toate vreau sa spun si sa cer tuturor sa il pomenim pe iubitul si regretatul nostru parinte Arsenie Papacioc care astazi, prin aripile ingeresti ce le-a capatat de-a lungul vietii , a zburat la cetele ingeresti nevazute din Imparatia Cerurilor! Dumnezeu sa-i rasplateasca osteneala in veci!!
    in al doilea rand scriu aici pt ca nu am stiut cum sa scriu un mic articol in cadrul acestui site. in fapt, va cer tuturor celor ce veti vedea aceasta intrebare, parerile dvs. intrebarea pe care o adresez este : Ce diferente gasiti intre banii primiti (nu ceruti) de un preot in urma serviciilor religioase savarsite in Biserica (cu toate ca este platit pentru asa ceva)si banii primiti (nu ceruti) de un functionar public (politist spre exemplu. e un caz mai elocvent ce imi vine in minte) cu un salariu cam tot cat al unui preot paroh? ma intereseaza ce parere aveti si despre aspectul juridic dar mai ales spirtual al acestei spete. eu am cunoscut si preoti dar si politisti care nu aveau ce pune pa masa familiilor si faceau (politistii) mici compromisuri pt iesirea din impasul respectiv. multumesc si iertati!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *