Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Acum o luna participam la cununia celui mai bun prieten al meu, la biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" din Galaţi. Deşi auzisem că băieţii de aici cântă frumos, am rămas foarte impresionat de vocile şi dăruirea lor. Vă mărturisesc sincer că a fost una dintre cele mai frumoase slujbe la care am participat vreodată. Şi asta nu e puţin lucru pentru mine având în vedere că 3 ani de zile am mers duminică de duminică la Biserica Stavropoleos unde cântă cel mai bun cor de muzica bizantină din ţară. Cu siguranţa frumuseţea acestei slujbe s-a datorat corului şi celor 9 preoţi slujitori, dar şi  încărcăturii emoţionale privitoare la căsătoria prietenului meu cu sora soţiei mele.

Imediat după slujbă mi-a venit ideea să le cer băieţilor să înregistreze o parte din cântările lor ca să le putem publica pe site. Ei au acceptat cu mare bucurie, şi ne-au promis ca pe viitor să înregistreze cât mai multe cântări pentru site-ul nostru.

Astăzi publicăm primele melodii înregistrate de Corul psalţilor din Galaţi. Sperăm să vă placă.

{music}images/stories/audio/cor const1{/music}

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești