Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

In anul 1973, compozitorul si dirijorul Ioan Luchian Mihalea a infiintat corul de copii: Minisong, ca o expresie in miniatura a cunoscutului cor SONG, compus din studenti de la Facultatea de limbi germanice de la Universitatea din Bucuresti.

Corul de copii MINISONG are un repertoriu foarte bogat format din piese de larga audienta din folclorul romanesc si universal, titluri celebre din muzica de film, cantonete, muzica din operete.Din anul 1994, la 5 luni dupa trecerea la cele vesnice a dirijorului Ioan Luchian Mihalea, conducerea artistica si dirijorala a corului este preluata de soprana Bianca Ionescu, absolventa a Conservatorului "Ciprian Porumbescu" din Bucuresti, la clasa de canto a profesorului universitar Arta Florescu, ea insasi membra activa a grupului SONG dupa infiintarea acestuia in 1973.
Repertoriul de referinta al corului a fost completat cu titluri din literatura muzicala universala, inclusiv cu traditionalele cantece de Craciun si Anul Nou.

MINISONG se afirma convingator in viata de concert romaneasca si internationala, fiind invitat la dierite festivaluri si concursuri, manifestandu-si prezenta pe posturile de radio si televiziune, la galele UNICEF, spectacole teatrale, printre care si DIBUK.

Turneele sale in Bulgaria, Danemarca, Spania, Anglia, Ungaria, Germania, Italia, Belgia si Franta, reprezinta un bun prilej in a face din corul de copii MINISONG un mesager al spiritului si talentelor romanesti.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești