Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Un blog al iubitorilor de muzică psaltică.... pe care l-am descoperit cu mare bucurie astăzi şi pe care vi-l recomand cu toată căldură.  Pe Mihail Bucă şi minunaţii lui psalţi îi ascult de aproape 9 ani de când îl cunosc pe Dumnezeu. Cântările lor mi-au înălţat de multe ori mintea spre Hristos, însufleţindu-mă şi dându-mi râvna de a sluji lui Dumnezeu în fiecare secundă a vieţii cu toată putere şi fiinţa mea.

Mi-aduc aminte cu câtă nerăbdare aşteptam Săptămâna Patimilor ca să merg la Patriarhie şi să ascult ore-n şir cântările bizantine din glasurile lor... Era cred una din cele mai mari bucurii ale anului pentru mine. Astăzi nu mai stau în Bucureşti dar îi ascult mereu la Trinitas TV şi la Radio Trinitas.

Un blog care conţine foarte multe cântări pslatice şi concerte, alături de înregistrări video din Catedrala Patriarhală, care vă vor ţine ocupaţi mult timp. Plus multe alte lucruri frumoase. Iată conţinutul site-ului

  Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

  Revista Creatorul Universului

  100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
  Detalii aici.

  Formular login

  Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

  Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

  Linkuri

   

     Portalul Doxologia

  Colțișorul meu de rugăciune

  Fapte ale demnității românești