Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Acum  câteva săptămâni l-am văzut pe Alexandru Tomescu, unul din cei mai buni violonişti ai ţării noastre şi ai lumii, invitat la Garantat 100%. Promo-ul emisiunii m-a atras în mod deosebit, nu mai ţin minte de ce, ştiu doar că Alexandru explica ceva. Duminica noaptea când am văzut toată emisiunea am fost foarte plăcut impresionat de naturaleţea lui, de modul frumos în care vorbeşte, de cât de pasionat este de ceea ce face. În discursul lui observai că a înţeles că o vioară, fie ea chiar şi Stradivarius, fără atingerile sclipitoare ale unui muzician nu ar putea scoate sunetele pe care le scoate. Vorbea atât de frumos de legătura tainică care se creează între vioară şi violonist... încât îţi dădeai seama că între om şi creaţie există o mare legătură, şi au atâtea în comun, se completează atât de bine.

N-am găsit emisiunea Garantat 100% pe YouTube ca să o pot împărtăşi cu voi, dar am găsit alte două filmuleţe, unul dintr-un concert al lui şi altul dintr-un mic experiment făcut de TVR şi România Liberă la metrou în Piaţa Victoriei. (Claudiu)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești