Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Pentru că săptămâna trecută am discutat despre moralitatea precară și josnică promovată de unii „artiști” din muzică, prin versuri și videoclipuri, astăzi vreau să vin cu un exemplu pozitiv.

Direcția 5 este o trupă pop-rock care reușește să promoveze o muzică de calitate, cu mult bun-gust. Cu multa pasiune și talent, Directia 5 implineste 19 ani de activitate muzicală.

Într-un timp când unii pseudo-artiști caută succesul cu orice preț, melodiile lor rămânând în top câte 2-3 luni, alții compun muzică de calitate, pe care o poți asculta cu bucurie și peste 20 de ani. Când unii se dau peste cap să-și adapteze stilul muzical cât mai aproape de muzica de club, alții demonstrează că unele genuri muzicale nu se vor învechi niciodată, și asta pentru că există oameni cu suflet, talentați, care ating inima celor care-i ascultă, îndiferent de timpurile în care trăiesc.

Poate că unii tineri nu știu că muzica nu înseamnă doar ”bași” și ”înalte” ci și versuri și mesaj. Oamenii se exprimă prin muzică, transmit ceva, încearcă să-i convingă pe ceilalți prin linia melodică și versuri de lucruri pe care auzite altfel nu le-ar fi acceptat.

Direcția 5, împreună cu alți artiști din România, reușesc să promoveze muzica, nu zgomotul.

Muzica e o împletire tainică între linia melodică, versuri și talentul artiștilor, iar finalitatea mesajului depinde mult de calitatea acestei combinații.

Direcția 5 este printre puținele trupe din România care nu promovează desfrâul și imoralitatea sexuală în videoclipurile sale.

Astăzi, când ”artiștii” în vogă se folosesc de sex ca să vândă, Direcția 5 se folosește de bunul simț.

Doar cine nu vrea, nu dă de muzică bună.

(Claudiu)

Mai jos am postat 3 videoclipuri ale lor:

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești