Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

În duminica a 5-a din Postul Mare, la biserica Parohiei „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Galați a avut loc un concert de muzică psaltică oferit de Corul Ortodoxia format din tineri cântăreți bisericești de la parohiile din oraș, fiind condus de părintele arhidiacon Adrian Marin.

Invitat special la acest concert a fost părintele arhidiacon Mihail Bucă, protoposalt la catedrala patriarhală din București, unul dintre cei mai buni cântăreți de muzică psaltică ai României. A fost un concert minunat. Sunt bucuros că orașul nostru are în sfârșit un cor autentic de muzică psaltică, recent înființat, care poate încânta și lumina inimile creștinilor cu dumnezeieștile înțelesuri ale Evangheliei. Prezența protoposaltului Mihail Bucă a fost un impuls pentru ei de a cânta cât mai frumos, și a de se ridica la cele mai înalte așteptări ale rigorii muzicale bizantine.

{youtube}Hf85FCqnaOI{/youtube}

Mai jos puteți vedea și câteva fotografii de la eveniment.

Felicitări! Spor în tot ceea fac!

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești