Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie

 

Tu de ce crezi in DumnezeuTu de ce crezi in Dumnezeu

 

     

  Euharistia continuaEuharistia continua

 

   

Cu mare bucurie și încântare vă invit să ascultați o conferință care pe mine m-a fascinat.

Conferința a avut tema "Becoming human" ("În curs de a deveni om") și a fost susținută de Pr. prof. dr. John Behr, decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă "Sfântul Vladimir" din New York, la Iași în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă în prezența unui număr mare de preoți, teologi și studenți, în data de 27 februarie 2013.

Eu personal cred că o voi reasculta, dar cu pixul în mână, pentru că părintele John Behr aduce atât de multe idei teologice excepționale din Sfânta Scriptură, încât mă gândesc uneori că eu citesc doar pe deasupra cuvintelor, și nu înțeleg adâncul lor.

În bannerul filmului am scris greșit că înregistrarea a avut loc la București. Într-adevăr părintele Behr a ținut aceeași conferință și la București pe 25 februarie.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Tabără de Ziua Națională

Caută articole în site » Caută articole în site »

Ajută

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

 

 

Ediția a 3-a a cărții