Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Compania Wolkswagen a pornit o campanie care se numeşte "The fun theory". Dincolo de scopul de a creşte vânzările la automobile, campania fiind una de marketing, ea scoate în evidenţă un lucru foarte interesant despre firea umană: nu poţi obliga omul să facă binele ci trebuie să-l provoci să-l facă, trebuie să-l atragi, să-l fascinezi.

Ne gândim uneori: de ce atunci când vorbim prietenilor noştri despre Dumnezeu şi despre Biserică, ei nu par foarte interesaţi şi schimbă repede subiectul. Pentru că nu ştim să prezentăm discuţia într-un mod atrăgător pentru ei, şi asta nu pentru că teologia şi viaţa duhovnicească sunt neinteresante şi plictisitoare, ci pentru că noi nu suntem destul de fierbinţi și autentici în credinţa noastră. Suntem mai degrabă căldicei şi n-avem argumente destul de convigătoare pentru întrebările pe care le primim.

Campania "The fun theory" este un altfel de a educa oamenii, o educaţie prin joacă.

Oamenii se plictisesc uneori de clişee, de prezentarea lucrurilor după manual, de reguli, de legi, de semne... oamenii sunt fascinaţi de noutate, vor să scape din cotidianul monoton al vieţii... şi de aceea această campanie îi transformă pe adulţi în nişte copilaşi cuminţi care respectă regulile în societate, doar pentru că e fun să fii corect.

E frumos să fii cinstit.

Şi voi încheia cu vorbele psalmistului:

"Fiii oamenilor, până când grei la inimă? Pentru ce iubiţi deşertăciunea şi căutaţi minciuna? Să ştiţi că minunat a făcut Domnul pe cel cuvios al Său; Domnul mă va auzi când voi striga către Dânsul. (Ps. 4:2-3)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești