Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Florentina ne-a recomandat un film ortodox rusesc foarte folositor. Deşi nu străluceşţe din punct de vedere al scenariului, fără să aibe pretenţii, filmul are un alt scop: propovăduirea Evangheliei lui Hristos prin intermediul filmului.

În cazul în care nu puteți vizualiza filmul cu subtitrarea în limba română, trebuie să activați opțiunea TURN ON CAPTIONS. În funcție de Player-ul pe care îl aveți instalat, există două posibilități:

a) un buton cu inscriptia "CC", jos, sub bara de derulare a filmului. Dați clic pe acel buton și subtitrarea ar trebui să apară imediat;

b) un buton care se află in partea din dreapta jos a Player-ului și care are simbolul unei săgeți orientate cu vârful în sus. Odată ce mențineți cursorul mouse-ului pe acest buton se va activa un mic meniu cu alte trei butoane. Butonul din mijloc al meniului care apare este același ca la varianta a) și are inscriptia "CC". Apăsați pe "CC" pentru a se activa subtitrarea.

PS: pe același buton se face și dezactivarea subtitrării așa că atenție să nu apăsați de două ori pentru a activa și dezactiva, rezultatul rămânând cel inițial.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Curs online interactiv (live) de introducere în Taina Sfintei Liturghii

Revista Creatorul Universului

Pr. Crăciun Opre

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Tabere

Pelerinaj Israel (24 feb.- 1 martie 2019). Asociația Ortodoxia Tinerilor în colaborare cu Basilica Travel.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești