Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Clujenii sunt așteptati la proiecția specială a filmului Dimineața care nu se va sfârși, care va avea loc miercuri, 21 decembrie, de la ora 20.00, la Cinema Victoria (Bd. Eroilor 51).  Înainte de Sărbători, producătorii filmului îi invită pe spectatori să vizioneze un film despre suflet, un film cutremurător, dar plin de lumină, ca un colind. 

Producția, care a fost premiată recent la Festivalul Internațional de la Terni (Italia) cu Premio Istess per il Giubileo della Misericordia, cea mai importantă distincție a festivalului, va avea avanpremiera extraordinară în România la Cluj, iar actorul Ovidiu Crișan va fi alături de spectatori.  La eveniment va fi prezentă și Elena Dulgheru, critic de film. Pentru bilete și rezervări, puteți accesa acest link: http://www.cinemavictoria.ro/rezervari. Filmul reprezintă debutul în lung metraj al lui Ciprian Mega, preot ortodox, parohul Bisericii Românești din Cipru.

Despre film

Pentru a-și putea întreține familia din România, Eva se prostituează în Cipru. Ajunsă aici încă din adolescență, tânăra și-a dezvoltat propriile relații cu bărbați influenți. O veste, însă, o va determina să-și reconsidere perspectivele asupra vieții.

Povestea Evei se împletește pe imaginea unei fragile comunități de emigranți și pe relația autistă pe care aceștia o au cu autoritățile din țara de origine, într-un film despre frică și deznădejde, despre corupție și indiferență, dar, mai presus de toate, despre credință și iertare.

Din distribuție fac parte:  Ela Ionescu (La limita de jos a cerului), Ovidiu Crișan (Despre oameni și melci), Valeriu Andriuță (După dealuri), Ana Maria Moldovan, Valer Dellakeza.

Scenariul și regia sunt semnate de Ciprian Mega. 

Directorul de imagine al filmului este Liviu Marghidan (California Dreamin’, Medalia de onoare, Tatăl Fantomă).

Sursa: ActiveNews.ro | Un film românesc, regizat de un preot ortodox, a fost premiat la Festivalul Internațional de la Terni. Pelicula are premiera specială, miercuri, la Cluj Napoca. TRAILERUL filmului „Dimineața care nu se va sfârși”

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești