Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Aseară am văzut un film foarte frumos împreună cu soția și cele trei fetițe ale noastre. E vorba de o producție indiană numită "Steluțe pe pământ", un film recomandat cu drag de părintele Constantin Necula în conferințele sale. Poate fi vizionat de copii de orice vârstă, și nu conține scene de violență sau imagini cu caracter sexual de niciun fel, ba dimpotrivă e un film ce promovează adevăratele valori lăsate de Dumnezeu în umanitate: dragostea, viața de familie, prietenia, iertarea... toate încununate de un sfârșit fericit așa cum cei de la Hollywood parcă au uitat să mai facă în filmele lor.

Un film cu mult cântec, cu multe sentimente, și cu bucurie.

Acest film e o mărturie împotriva unui sistem economic și educațional care ne îndeamnă la competitivitate, standardizare și în final la robie. Ishan, actorul principal, un copil de doar 9 ani este acest copil care transformă orice fărâmă de timp liber în poveste.

Pentru cei dintre voi care aveți copii mai speciali, acest film vă va ajuta să-i înțelegeți mai bine inima. Vizionare plăcută!

Mai jos aveți o mică prezentare a filmului.

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia 

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești