Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Când scriu aceste rânduri sunt în Polonia la doar o zi după ce am vizitat cele două lagăre mari de concentrare și exterminare de la Auschwitz unde naziștii au omorât în jur de 1,1 milioane de oameni (evrei, polonezi, ruși, țigani, și alte grupuri etnice). E de nedescris drama care a avut loc aici. Gândiți-vă că la Auschwitz au sosit cu trenurile din toate Europa în jur de 232.000 de copii, marea lor majoritate fiind omorâți prin gazare sau executare. Auschwitz a fost unul dintre marile teatre ale suferinței umane... o suferință dusă la extrem.

Vă recomand cu durure să vedeți acest film, pe care noi l-am văzut acum câteva minute... și care cred vă va ajuta să înțelegeți mai bine lumea în care trăim, întărindu-vă în iubire, în credință, și în Adevăr.

Nazismul și comunismul sunt pe aceeași pagină a istoriei secolului XX, în același duh demonic, dar avem nădejdea că Dumnezeu a îngăduit tot acest rău pentru a transfigura toată această suferință pentru mântuirea tuturor.

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești