Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Dragilor vă recomand un film românesc realizat de părintele Ciprian Mega din Cipru, care descrie realitățile vieții de zi cu zi a românilor emigrați în această țară. Filmul nu este recomandat copiilor sub 15 ani, deși nu conține scene de nuditate explicită, totuși anumite scene sugerează anumite comportamente necuviincioase. Prostituția româncelor noastre în tot occidentul este o realitate atât de dură și provoacă atât de multă suferință.

Filmul descrie viața unei românce, abuzată ca fetiță, abuzată ca tânără și forțată să se prostitueze, ajunge ca până la urmă să facă această meserie în mod liber. Este o frumoasă poveste de pocăință...

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești