Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

house-musichouse-musicSalut Smokee. Eu sunt Claudiu, si am fost foarte impatimit cu muzica house in tinerete. Imi vindeam scannerul ca sa-mi cumpar bilet la Sasha care urma sa mixeze la Mamaia. Eram nebun, numai asta ascultam, numai asta downlodam.

Muzica house m-a fascinat, e foarte interesanta, are un feeling foarte puternic, avand si putine versuri. Marea problema a acestei muzici, pe care eu am simtit-o timp de 2-3 ani cât am fost mare fan, a fost că îi facea pe multi sa-şi dorească sa intre in diferite stari in timpul muzicii.

Si uite asa cluburile de muzica house sunt locurile unde se drogheaza cei mai multi tineri, incepand cu extasy si marijuana, pâna la droguri foarte puternice. La inceput ce-i care intră si asculta muzică house şi dansează legănându-se pe ritmurile ei îşi doresc o stare şi mai puternică, îşi doresc să fie şi mai HIGH şi uite aşa încep prin a fuma şi a bea alcool. Un whisky cu redbull, o bere, şi încă o bere, un pachet de ţigări şi uite aşa distracţia devine din ce în ce mai interesantă, te ameţeşti din ce în ce mai tare şi te distrezi...pănă dimineaţă.

Următorul pas ar fi să-ncerci şi tu ceva mai tare...o ţigară mai puternică, un trabuc, o marijuana, o pastilă de extasy şi aşa mai departe. Crede-mă că ştiu unde te poate duce muzica asta. Eu n-am făcut asta, nu m-am drogat, dar îmi doream să am astfel de stări de ameţeală ca să simt muzica mai bine. Îmi doream să mă duc oriunde venea un dj tare, dar problema era că biletele costau foarte mult şi doar băietii şi fetele de bani gata putea intra. Muzica house îţi impune şi un fel de a te îmbrăca şi un fel de a fi, un fel de a fi mai arogant, mai presus de ceilalţi, care nu-nţeleg biturile astea plictisitoare, care par toate la fel.

Un bilet acum 5-6 ani la Sasha sau la John Digweed (cei mai mari dj-ei ai lumii) costa 900 de mii !!! Acum 5-6 ani, îţi dai seama cât însemna asta? Un redbul costa 100 de mii şi o bere 70 de mii. Era enorm de mult. Eu cu Bogdan, prietenul meu cel mai bun, cu care mergeam să ascultăm mixurile lor, aveam bani doar de intrare, în rest beam apă de la chiuveta de la baie, şi dansam.

Muzica house are şi un puternic accent sexual în anumite melodii, în special mixuril de chill-out, de dimineaţă, care-ţi stârnesc şi-ţi zgândără pofta. În puţine cuvinte îţi pot spune că muzica house e frumoasă, dar te duce cu gândul şi cu fapta la sex, băutură, ţigări, droguri şi distracţie.

Am fost tare liniştit când am scăpat!

S-a folosit Dumnezeu de râvna aceasta a mea pentru a asculta muzică house întorcând-o sprea altceva mult mai frumos. Nu m-a pedepsit, nu mi-a tăiat din energie şi pur şi simplu mi-a redirecţionat puterile spre ceva cu adevărat frumos şi liniştitor pentru mine şi pentru ceilalţi.

Şi încă un lucru foarte important, spre deosebire de celelalte genuri de muzică, house-ul crează dependenţă, şi nu exagerez cu nimic. Eu ajunsesem să adorm pe ritmuri de house, special ca să dorm mai "linişitit".

(Claudiu)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești