Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

"Sătui de betoane, poluare şi lăcomia capitalistă, căţiva ruşi educati şi curajoşi au părăsit oraşele aglomerate ca să îşi reînceapă viaţa în mijlocul naturii. Este un gest extrem, deşi nu este la îndemâna oricui, dar cu care rezonăm mulţi dintre noi, cei care ne dăm seama că civilizaţia umană merge într-o direcţie greşită, care se va termina într-o fundatură dacă nu ne trezim la timp."

Nu doar sfinţii din pustia Egiptului au avut puterea să părăsească lumea acum câteva sute de ani, ci şi astăzi există oameni care, deşi plin de bani, dar fără timp să-şi vadă copiii, au hotărât să lase tot şi să părăsească civilizaţia urbană.

Sunt fascinat de ce putere au unii oameni!

De ce părăsesc oamenii lumea ultratehnologizată?. Pentru că sunt sătui să fie sclavii unei lumi închise, egoiste, murdare, poluate... Pentru că vor să locuiască mai aproape de natură, mai aproape de Dumnezeu, mai aproape de copiii şi să se bucure de lucrurile mărunte ale vieţii.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești