Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Sfântul Nicolae Velimirovici a trăit în perioada 1881 - 1956, născându-se în Serbia. A fost supranumit noul "Gură de Aur" al Ortodoxiei, un sfânt care a fost contemporan cu părinții și bunicii noștri. Vă invit să vizionați un documentar despre viața unui sfânt care și-a terminat studiile doctorale la Oxford și Berna, și a fost numit de Cuviosul Iustin Popovici "ultimul mare prooroc al creștinismului", trecând prin ambele războiae mondiale și fiind întemnițat în lagărele naziste.

Sfântul Nicolae a predicat în marile capitale ale lumii, fascinând pe creștinii din Paris, Londra și Statele Unite ale Americii.

Este considerat cel mai mare predicator și sfânt al Serbiei. Este probabil cel mai sfânt om pe care l-a dat această mică țară mult osândită în Europa.

Doctor în teologie și filozofie la trei mari universități ale lumii, Sfântul Nicolae Velimirovici poate fi așezat fără teamă în ceata celor mai mari predicatori ai lumii.

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești