Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Crezi că doar cei care susțin teoria evoluției sunt oameni de știință? Ești sigur că știința și religia sunt incompatibile? Ești convins că studiile oamenilor de știință nu sunt afectate de sabotaj sau alte presiuni? Află că în lumea științei se duce un lung război de idei între perspectiva evoluției naturale și cea a creației supranaturale. După ce vei viziona acest documentar vei înțelege mai bine de ce posturile de televiziune Discovery, Animal Planet sau National geographic prezintă doar o singură perspectivă a existenței, cea a hazardului. Acest documentar îți va arăta ce se întâmplă în lumea academică din SUA și Marea Britanie, unde finanțarea și promovarea cercetărilor  știițifice sunt condiționate de aderarea la evoluționism.

Pentru a activa subtitrarea în limba română, apasă pe primul buton al grupului de butoane din partea dreaptă și selectează Română.Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești