Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Vă invit să vizionați un reportaj care m-a impresionat și m-a umplut de bucurie. Cu acest material, cred că Protv-ului i s-au șters multe păcate la Dumnezeu. Alex Dima și colegii săi merg la Mănăstirea Vedrin din Belgia, la Mănăstire Râșca din Suceva și la Mănăstirea Crucea din Constanța. Bucurați-vă duhovnicește de ceea ce veți vedea!

Și dacă v-a plăcut documentarul, sunt sigur că v-au plăcut și cuvintele de final:

"Se spune că noi românii suntem un popor binecuvântat. Ar trebui să nu uităm lucrul ăsta. Avem o credință moștenită din străbuni, avem locuri în care se fac rugăciune zi și noapte. Avem oameni care au renunțat la tot pentru a-i sluji lui Dumnezeu și pentru a se ruga pentru alții. Dar avem și oameni în necaz care au nevoie de ajutorul nostru. Facerea de bine este începutul drumului către Dumnezeu. Ar trebui să ne căutăm sufletul mai des. Ar trebui să ne cercetăm pe noi înșine dar și pe cei de lângă noi. Să iubim, să fim mai buni și să iertăm, pentru că asta este esența creștinismului, și pentru asta Hristos a murit și a înviat.

Hristos a înviat!"

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești