Caută articole în site » Caută articole în site »

Campanii

Mii de tineri isi pastreaza fecioria pana la casatorie Tu de ce crezi in Dumnezeu

 Euharistia continua Ziua Creatorului

Zilele trecute în Iași, am participat la o întâlnire deosebită, între reprezentanții asociațiilor creștin-ortodoxe din România și Jarrod Mckenna, un pastor creștin din Australia, având ca temă "transfigurarea violenței" într-o perspectivă evanghelică, teologic profundă. Întâlnirea a fost binecuvântată de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, și organizată de World Vision România și Patriarhia Română.

Acest om Jarrod McKenna, merge în toată lumea și vorbește tuturor că nu are nimic a face creștinismul cu orice formă de violență, de ignorare, de pasivitate, de răutate, de judecată, și că tot ce nu e iubire, e violență față de aproapele nostru. Un om care se îndrăgostește pe zi ce trece de Ortodoxie, și care a spus că se gândește la convertire, propovăduiește iubirea Domnului nostru Iisus Hristos cu o pasiune și cu o sinceritatea care m-a copleșit. Un om al faptelor... Aș vrea să împărășesc cu voi tot ceea ce a acest om a lăsat în inima mea, dar nu pot... Mai jos puteți vedea un documentar realizat de ABC Channel despre Jarrod și familia lui.

La final vă las un gând de al lui: "Testați puterea iubirii lui Dumnezeu cu oamenii din jurul vostru!"

Jarrod, mulțumesc din suflet.

(Claudiu Balan)

Pentru a putea lăsa un comentariu la acest articol trebuei să te înregistrezi. Creaţi un cont

Revista Creatorul Universului

100 de pagini full-color glossy în format A4 cu o calitate grafică foarte bună.
Detalii aici.

Formular login

Dacă aveţi deja un cont, atunci introduceţi userul şi parola în câmpurile de mai jos. Dacă nu, atunci daţi click pe opțiunea "Creaţi un cont". După înregistrarea datelor, veți primi pe mail, un link de confirmare pe care trebuie să dați click pentru a confirma înregistrarea. Imediat după asta vă veți putea loga cu userul și parola definite la înregistrare.

Pentru orice dificultate apărută la logarea pe site, contactați-ne la: contact@ortodoxiatinerilor.ro

Linkuri

 

   Portalul Doxologia

Colțișorul meu de rugăciune

Fapte ale demnității românești