Skip to content

8 Comentarii

 1. Preoteasa Dragos Marius
  aprilie 16, 2009 @ 8:59 pm

  O sa-ti spun o mica mare intamplare.Acum ceva vreme sa zic vreo 5 luni de zile m-am hotarat sa nu mai ascult niciun fel de muzica.Vreau sa-ti spun ca gandesc mai profund,sunt mai atent,vad mai bine lucrurile si ma gandesc mai mult la Dumnezeu.E un lucru extraordinar de bun!Incercati si voi!Parintele Arsenie Papacioc spunea ca la o conferinta a fost intrebat ce muzica asculta.Acesta a spus ca el asculta muzica clopotelor.Clopotele sunt cea mai frumoasa muzica precum si toaca de altfel.Ce fac clopotele?:Cheama vii(la Biserica),plang mortii(cei adormiti) si imprastie viforele(duhurile necurate)!
  Dumnezeu sa va ajuteee si sa va dea cele folositoare !:-x

  Reply

 2. admin
  aprilie 17, 2009 @ 11:14 am

  Frumos, o sa-ncercam si noi mai des asta.

  Reply

 3. Marinescu Tiberiu
  iulie 5, 2009 @ 4:48 pm

  foarte interesant ceea ce ati scris,Domnule sorin.As vrea insa sa imi exprim opinia personala despre muzica:eu iubesc si muzica religioasa,dar si celelalte genuri de muzica.Insa nu prea simt nevoia sa ascult muzica religioasa acasa,ci incerc sa o simt mai intens in Biserica.Acasa ascult mai mult house,pentru ca ma invioreaza.Poate ca gresesc neascultand prea multa muzica bisericeasca.Citeam intr-o revista religioasa ca daca vrei poti pune muzica religioasa atunci cand te rogi.Aici as simti o mare nevoie de muzica religioasa.

  Reply

 4. alexandra
  august 21, 2009 @ 10:07 pm

  un bairam in caminele din regie cum ar trebui sa arate? tinerii care vin s-aduca lumari, colacei, icoane, sa asculte muzica bisericeasca si sa se roage in grup?

  Reply

 5. Adriana
  august 21, 2009 @ 11:44 pm

  N-ar fi rau sa mai faca si asta din cand in cand, dupa exemplul celor de la ASCOR 🙂

  Reply

 6. Guest
  iulie 18, 2010 @ 4:43 pm

  re:
  [quote name=”Preoteasa Dragos Marius”]O sa-ti spun o mica mare intamplare.Acum ceva vreme sa zic vreo 5 luni de zile m-am hotarat sa nu mai ascult niciun fel de muzica.Vreau sa-ti spun ca gandesc mai profund,sunt mai atent,vad mai bine lucrurile si ma gandesc mai mult la Dumnezeu.E un lucru extraordinar de bun!Incercati si voi!Parintele Arsenie Papacioc spunea ca la o conferinta a fost intrebat ce muzica asculta.Acesta a spus ca el asculta muzica clopotelor.Clopotele sunt cea mai frumoasa muzica precum si toaca de altfel.Ce fac clopotele?:Cheama vii(la Biserica),plang mortii(cei adormiti) si imprastie viforele(duhurile necurate)!
  Dumnezeu sa va ajuteee si sa va dea cele folositoare !:-x[/quote]
  Da,foarte frumos a raspuns Pr.Arsenie Papacioc ar fi minunat sa luam pauze de muzica si sa ascultam clopotele si toaca !!!
  http://www.trilulilu.ro/Asiral29/6a14c5cd9d4e18

  Reply

 7. Lili
  martie 12, 2011 @ 8:19 pm

  Adevarul este ca in ultimii ani au aparut tot mai multe formatii,tot mai multi pseudo-artisti iar oamenii,in special tinerii au inceput sa asculte orice fel de muzica.Eu sunt destul de selectiva in ce priveste muzica si filmele.Dar trebuie sa recunosc ca sunt anumite melodii care chiar le indragesc!Dar pacat ca sunt melodii vechi iar noua generatie nu are pic de consideratie pentru muzica cu adevarat buna.Ei asculta acum zgomot,nu muzica.

  "-)espre filme nu pot spune decat ca majoritea se incadreaza in aceiasi categorie: pierdere de timp."Majoritatea filmelor create in ultimii 4-5 ani sunt o pierdere de timp,dar nu toate!In general filmele vechi sunt reusite cu actori buni.Intr-o zi si eu eram cam iritata de faptul ca filmele noi,superficiale,atrag cat mai multi tineri,care se uita la filme doar ca sa le treaca timpul si m-am hotarat sa fac o lista de filme bune si am reusit in lista aia sa scriu cam 60 de filme.Eu de obicei cand ma uit la un film urmaesc s sa fie cat mai realist posibil si sa aiba un mesaj,o morala.Dar imi plac si filmele care au personaje sau scene amuzante.Si in aceasta categorie consider ca filmele vechi raman cele mai bune.Acum de fapt nu se mai fac comedii adevarate,ci totul e fortat.

  Reply

 8. Diaconu Rebecca
  iulie 6, 2011 @ 12:32 pm

  @Preoteasa Dragos Marius. O, da, sunetul de toaca in linistea serii, cand se mai racoreste si se linistesc si oamenii, e mirific

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *