Skip to content

5 Comentarii

 1. adriana
  octombrie 23, 2009 @ 11:42 am

  Am primit de curand un mail care printre fraze haioase, o avea si pe aceasta:

  „Mersul la biserica nu te face credincios, la fel cum statul in garaj nu te face masina.”

  Daca am ras copios la toate celelalte, aceasta m-a intristat pentru ca din pacate asa cred cei care nu prea merg la biserica…cei care obisnuiesc sa mearga, stiu ca si simpla prezenta la slujbe, schimba ceva in fiecare om.

  Articolul dumnezvoastra cred ca este un bun argument pentru cei care mai cred ca mersul la biserica nu te face credincios.

  Reply

 2. andrei
  octombrie 23, 2009 @ 1:36 pm

  ma umplu cu lumina si caldura vorbelor Dvs. gasesc ceva nou si autentic.e plin de frati si surori care interpreteaza in fel si chip citatele din Biblie,mai ales in maniera punitiva si ultimativa. am obosit cu atatia,,specialisti/purtatori de cuvant si agenti electorali”.si suntem praf in vant fara iubire.vreau sa ne venim in fire fara sa ne gandim ca ne asteapta EL, fara sa fim infricosati cu pierderi si renuntari.vreau sa ne schimbam pur si simplu.simt ca ne putem schimba daca ne iubim si ne acceptam mai mult.pe noi in primul rand.sa gasiti ce aveti nevoie. cu drag,andrei

  Reply

 3. florinm
  octombrie 23, 2009 @ 2:00 pm

  Andrei, asta faceti voi acolo la Minister? Va ganditi la cum sa puneti o taxa si pe mersul la Biserica?

  Reply

 4. George
  octombrie 25, 2009 @ 5:05 pm

  Pe cat de adevarata , pe atat de dureroasa constatarea :”Omul este si va fi comuniune,chiar daca acum traim, din plin, sentimentul brutal de izolare, de faramitare a umanitatii .”
  Dintre atatea cai dumnezeiesti, marcate in articol, subliniez :”cei care se trateaza cu har invie, se vindeca, se fac frumosi ” si „trebuie sa fim impreuna si sa ne iertam si sa ne iubim unii pe altii .”
  Este atat de important sa ramanem pe cale !
  Multumim frumos pentru articol !

  Reply

 5. niculina
  octombrie 24, 2010 @ 2:15 pm

  DOAMNE AJUTA,POFTA VINE SI MANCAND NU?EU AM REINCEPUT SA MERG LA BISERICA PRIN 2008 DUCANDUMA CU O CUNOSCUTA LA RUGACIUNEA DE SAMBATA SEARA DE CARE NICI NU STIAM,AM MERS AM CITIT CU MARE GREU SI CU MARI BATAI DE INIMA!MI-A PLACUT ENORM DE MULT AM INCEPUT SA MERG SI PE LA SLUJBE NU CHIAR DES ASA DIN CAND IN CAND,DAR NU CRED CA POATE CINEVA SA URCE TOATE TREPTELE DEODATA,ASA AM INCEPUT CU PRIMA TREAPTA INCET INCET ACUM MULTUMESC DOMNULUI REUSESC SA FIU LA FIECARE RUGACIUNE DE SAMBATA SEARA SI LA SFANTA LITURGHIE,II MULTUMESC DOMNULUI CA MA INVREDNICESTE SI PE MINE SA POT PARTICIPA LA SFANTA LITURGHIE.DOAMNE AJUTA.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *