Skip to content

9 Comentarii

 1. catalin
  noiembrie 5, 2009 @ 11:04 am

  Multumesc pentru acest articol! Am ocolit Adevarul si am judecat gresit din nou din pricina necredintei mele. Ma intristasem cumplit . Asa este. Dumnezeu sa ne ierte pe toti ca nici unul dintre noi nu este mai bun.

  Reply

 2. MunteanUK
  noiembrie 5, 2009 @ 4:16 pm

  mare dreptate are Pr Arsenie Boca!

  preotii nu pot fi mai buni decat societatea din care au iesit. cum sa le pretindem noi sa fie ‘sfinti’, din moment ce nici noi nu suntem?

  pt ca prin pozitia lor de slujitori ai Domnului sunt ‘expusi’, sunt emreu in centrul atentiei, pacatele preotilor le vedem mai usor… dar pe ale noastre de ce nu ne straduim a le vedea?

  Reply

 3. anca
  noiembrie 12, 2009 @ 12:09 pm

  la noi la biserica este pictata o icoana cu paiul din ochiul unuia si barna din ochiul celuilalt, …foarte semnificativa, cred ca nu ar trebui sa judecam pe nimeni, nici preot si nici simplu om, ca noi judecam dupa fapte, dar numai Dumnezeu cunoaste sufletul omului..important e sa fim noi asa cum trebuie sa fim…macar sa incercam sa fim adevarati crestini– ca a fi crestin adevarat presupune foarte multe,,,dar fiecare dupa putinta si vointa

  Reply

 4. anca
  noiembrie 12, 2009 @ 12:14 pm

  e foarte usor sa judeci pe cel de langa tine….mai greu e sa faci curat in propria ograda…

  Reply

 5. Voin Ionut
  noiembrie 18, 2009 @ 10:07 pm

  Adevarat cele spuse, dar ce fel de preot este ala care zice: „Vreau nu-stiu-cat (suma de bani) pentru inmormantarea asta!”? Sigur nu trebuie sa-i judecam dar oare nu e bine sa le aducam la cunostinta (acelora care fac asta) ca pentru asha ceva vor fi pedepsiti de Judecator?

  Reply

 6. florinm
  noiembrie 18, 2009 @ 10:56 pm

  Voin Ionut
  Dam atatia bani pe toate prostiile! Crezi ca daca au ajuns preotii sa ceara ceva pentru inmormantari, botezuri, nunti, inseamna ca e „de bine”? Si o sa dam faliment?
  Stii cate „taxe” trebuie sa plateasca o biserica? Nu stii? Atunci sa stii ca multe, si sunt foarte multi preoti care nu iau niciun ban la salariu, ci traiesc pe spatele parintilor, ai socrilor, ai celor apropiati, din mila lor. Iar daca cunosti situatia lor, chiar nu te inteleg. Sau poate da…

  Concluzie: in loc sa judeci preotii, gandeste-te ca aceia te vor duce la groapa, aceia te aduc in lume ca si crestin, aceia au puterea de la Domnul sa mijloceasca Sfintele Taine pentru tine, pentru mine, pentru oricare. Lasa judecata in seama Domnului, frate! Ca sa fii tu crestin bun si sa duci o viata linistita.

  Reply

 7. denisa
  martie 9, 2010 @ 4:48 pm

  ce frumos:-)

  eu imi doresc tare mult sa fiu mama de preot:-)
  Doamne Ajuta!

  Reply

 8. Simona
  iunie 22, 2011 @ 9:24 pm

  A fost un om si un calugar nemaipomenit, Arsenie Boca. Sa-l odihneasca Dumnezeu in pace, mult bine a facut oamenilor cu invatatura lui.

  Reply

 9. doarRaduR
  iunie 23, 2011 @ 7:17 am

  Doamne ajuta.Frumos.Eu cred ca pîna la urma Bunul Dumnezeu ne da preoti dupa sufletul nostru.Noi trebuie sa ne schimbam viata,comportamentul si gîndirea,iar atunci Bunul Dumnezeu ne va da un alt parinte Cleopa sau Arsenie Boca.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *