„Nestemate duhovniceşti” – Volumul 1

Această lucrare nu reprezintă o întoarcere la poveştile copilăriei, ci este o carte care se adresează pruncilor duhovniceşti, celor care doresc să trăiască în curăţia sufletească şi în înţelegerea marilor noime ale cuvintelor pline de înţelepciune ale Sfinţilor de odinioară. Cartea este o culegere de 52 de povestiri cu tâlc menite să ducă mesajul Evangheliei lui Hristos în inimă, de unde prinzând rădăcină acesta să lucreze perpetuu în slujba binelui, adevărului şi frumosului.

Pe lângă o parte consistentă alcătuită din povestiri originale veţi descoperi câteva istorioare duhovniceşti prezente în cele mai iubite cărţi ale Ortodoxiei, cum ar fi Vieţile Sfinţilor, Limonariul sau Livada Duhovnicească, Minunile Creaţiei, Filocalia pentru copii şi tineri, Flori din Grădina Maicii Domnului sau Cuvinte duhovniceşti (Cuviosul Paisie Aghioritul).

Lansarea cărţii ,,Nestemate duhovniceşti vol.1” s-a facut în cadrul TOB (Târgul de Obiecte Bisericeşti) pe 12 iunie la ora 13,00. La lansare au fost invitaţi Pr. Clementin Matache din Amara şi cântăreaţa de folclor şi muzică religioasă Ştefania Stoica.

Cartea este însoţită de un CD care conţine nouă povestiri audio, realizate împreună cu artişti din cadrul unor trupe studenţeşti de teatru din Ploieşti(trupa MOFT). Tot pe Cd se regăsesc şi cinci poveşti în format video.

Nestemate duhovniceşti vol. 1 se adresează tuturor, indiferent de vârstă. Se recomandă a se citi câte o povestire pe săptămână, cele 52 de istorioare fiind corelate cu numărul săptămânilor dintr-un an.

(Visited 20 times, 1 visits today)