Skip to content

10 Comentarii

 1. radu
  ianuarie 4, 2010 @ 11:59 am

  Frumos! Să fii de 16 ani şi să mergi de Revelion la biserică şi nu la petrecere, e un lucru uimitor. Frate Alexandru (presupun că eşti băiat deoarece ţi-ai sunat colegii şi nu colegele!) mi-ai luat-o cu mult înainte.

  Eu am făcut primul Revelion duhovnicesc la o mănăstire din muntii Apuseni(aveam un grup de prieteni care mergeau an de an la mănăstire, iar de biserici deschise de Revelion nu prea ştiam) doar pe la 21 de ani. A fost tare frumos!

  Sunt curios: în ce oraş locuieşti?
  Un An Nou Mai Bun tuturor!

  Ps. O biserică plină de oameni în noaptea de Revelion valorează mai mult decât 50 de biserici pline într-o zi obişnuită de duminică 🙂

  Reply

 2. Dan
  ianuarie 4, 2010 @ 12:34 pm

  Foarte relevanta concluzia de final a articolului Alex. Ar trebui sa ne punem „placa” aceasta in fiecare zi la ascultat: „toată iubirea, credinţa şi mărirea pentru Dumnezeu creşte numai dacă noi îi dăm voie, deschizându-ne porţile sufletului ca dragostea cea pură şi imensă a Tatălui Ceresc să pătrundă în sufletul nostru şi în toate mădularele trupului”
  Cat de important este sa nu ne impotrivim lui Hristos, prin voia noastra pacatoasa, chiar si in cele mai mici si (aparent) neinsemnate aspecte ale vietii.
  Domnul sa te aibe in paza!

  Reply

 3. D
  ianuarie 4, 2010 @ 2:37 pm

  Radu – In 50 de biserici intr-o zi „obisnuita” de duminica se savarsesc 50 de SFINTE LITURGHII (in care painea si vinul se transforma pentru noi in trupul si sangele Mantuitorului).

  Intr-o noapte de Revelion se slujeste Miezonoptica (probabil),un Te Deum,poate Utrenia, foarte rar Sf.Liturghie.

  Deci nu prea incape nici pe departe termen de comparatie …

  Reply

 4. Florin
  ianuarie 4, 2010 @ 3:07 pm

  Slavit sa fie Domnul!

  Reply

 5. Alex Badescu
  ianuarie 4, 2010 @ 6:13 pm

  VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL TOTUROR CA VI-A PLACUT ARTICOLUL MEU! CHIAR IMI CRESTE SUFLETUL DE BUCURIE CAND VAD CE LUCRURI FRUMOASE ATI SCRIS. VA MULTUMESC! RADU EU SUNT SUNT DIN TIMISOARA SI MA BUCUR TARE MULT CA TI-A PLACUT CE AM SCRIS. VREAU SA VA SPUN CA SE POATE COMPARA SLJUBA SAVARSITA IN ZIUA DUMINICII CU SLUJBA SAVARSITA IN NOAPTEA DE REVELION DEOARECE SI IN NOAPTEA DE REVELION S-A OFICIALIZAT SFANTA LITURGHIE SI CHIAR MULTI OAMENI S-AU IMPARTASIT! VA MULTUMESC INCAODATA PNENTRU CE ATI SCRIS SI CHIAR VA ROG SA NU O LUATI IN NUME DE LAUDA! DOAMNE AJUTA!

  Reply

 6. florinm
  ianuarie 4, 2010 @ 6:44 pm

  Draga Alex, daca ai nevoie de incurajari, sa stii ca si eu am gasit „frumos” ce-ai scris 🙂
  Domnul sa ne pazeasca de slava desarta si mandrie!

  Reply

 7. Adriant
  ianuarie 5, 2010 @ 1:45 pm

  Draga Alex,
  Nu numai ca ai scris foarte frumos dar,mult mai important,ai facut ceva foarte frumos si important in acea noapte.Iata,eu am 50 de ani si nu am reusit inca acest lucru;-)ar iau exemplu de la tine si,cu ajutorul Bunului Dumnezeu,voi face si eu ca tine la sfarsitul acestui an…Cel de Sus sa te aiba in paza!

  Reply

 8. abar
  ianuarie 5, 2010 @ 4:05 pm

  A mai trecut un an din viata noastra si a lumii!sa rugam pe bunul Dumneze, ca in anul in care am intrat sa fim mai buni, mai iertatori si sa lucram cu mai multa ravna la manturiea sufletutul!La multi ani tuturor!!!!!!!!!!

  Reply

 9. Autumns Gone
  ianuarie 7, 2010 @ 1:05 pm

  Sincere felicitari, Alexandru!:-) am lasat un comment si pe blog-ul tau, daca nu ma insel. Te rog sa-mi dai add bytza_94@yahoo.com
  La multi ani tuturor!:-)

  Reply

 10. georgiana
  februarie 27, 2010 @ 2:18 pm

  Doamne ajuta! OH, SUFLETEL..IN CELE SMERITE SE AFLA DOMNUL SI CRED CA SI IN SUFLETUL TAU, ALEX, A REVARSAT HARUL SAU ATUNCI..eu nu am fost la slujba la trecerea dintre ani, dar se pare ca inainte de a ne cunoaste, ai primit atata bucurie in noaptea aceea, incat probabil a ajuns si la mine. Incheierea e MINUNATA..pot spune ca m-ai lovit unde ma DOARE.. ITI MULTUMESC CA M-AI PRIMIT IN INIMA TA SI-TI MULTUMESC CA AI INTRAT IN INIMA MEA! DOMNUL DUMNEZEU, HRISTOSUL SUFLETELOR NOASTRE SA APRINDA FLACARA INIMII NOASTRE DE CERESCUL DOR! Amin.>:D<

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *