Skip to content

7 Comentarii

 1. piotr
  iunie 21, 2010 @ 12:01 pm

  Rejoice, Georgiana! This article is very painfully, but in the same time gives hope and wakes up our awarenesses! Saviour Christ and His Most Holy Theotokon be with you! 😀

  Reply

 2. omp
  iunie 21, 2010 @ 12:49 pm

  Multumim, Georiana pentru acest inimos si util articol… din pacate mai degraba multi dintre noi, cei „normali”, suntem de atatea ori „surzi” si „muti” in dialogul nostru cu EL…

  Reply

 3. Georgiana
  iunie 21, 2010 @ 4:00 pm

  Thanks piotr, if it doesn’t disturb you, how do you read the article, if it is in Romanian?

  Reply

 4. Cătălin Ionuţ
  iunie 21, 2010 @ 4:10 pm

  Frumos.
  Hello Piotr. Bună Georgiana.
  Este minunat că vrei să ajuţi pe aceşti oameni deosebiţi. Înţeleg că vrei foarte mult să înveţi să le „grăieşti” acestor oameni. Dacă te pot ajuta cu puţinul de care poate vei avea nevoie, mi-ar face plăcere să încerc. Să-ţi dea Dumenzeu spor!
  Între timp, voi încerca să nu-L mai supăr pe bunul nostru Învăţător şi pe ucenica Lui preacuminte – Georgiana. De voi mai cădea mă voi ridica, şi de şapte zeci de ori, până nu o să mai greşesc.
  Binecuvântat este în veci bunul nostru Dumnezeu. 🙂
  Voi învăţa să-L iubesc şi să-L laud mereu, nu doar când îşi aminteşte de El păcătosul de mine… 🙁

  Reply

 5. Cristina
  iunie 22, 2010 @ 8:08 pm

  Doamne ajuta ,desii nu am obiceiu de a comenta zilnic cele citite azi am simtit nevoia sa scriu din nou … Am dorit da scriu deoarece si eu sufar de un mic handicap(am unele probleme cu ochii)si care pe parcursul vietii si mai ales in tinerete m-a afectat foarte mult deoarece eram subiect de ras pentru colegi si celalte persoane din jur .Acest lucru m-a facut sa devin o persoana singura sa nu am incredere in oameni ,a fost o perioada in care nici nu mai doream sa ias din casa deoarece mereu credeam ca se rade de problemele mele.Ce m-a facut sa merg mai departe?Credinta in Dumnezeu ,cred ca atunci cand ai un handicap pierzind increderea in oameni te apropii pe zii ce trece mai mult de Domnul iar atunci cand esti undeva foarte jos si deznadajduiesti Domnul nu te lasa ,te ajuta sa te ridici uneori chiar fara sa ceri acest lucru.Nu doresc sa spun foarte multe lucruri despre mine deoarece nu-mi place pot sa spun doar ca desii am facut multe greseli in viata mereu am simtit ca cineva acolo sus ma iubeste si i-mi poarta de grija cred ca oricat de mult as multumi Domnului nu ar fii in deajuns pentru toate cate le primesc zilnic Desi nu mai sunt atat de tanara (am 30si cevaaaa)abia acum incep sa am incredere in mine si in ceea ce fac ,stiu ca datorita caracterului meu am pirdut foarte multe lucruri se spune ca niciodata nu e prea tarziu sa incerci ceva nou ,totusi cred ca se pierde timp pe care l-as fii putut intrebiunta alfel ….Lasand aceste lucruri deoparte cred ca acum nu ma mai deranjeaza daca se rade sau nu de mine singurul lucru care doresc sa-l invat este sa pot sa privesc lumea in ochi,si nadajduiesc ca cu ajutorul Domnului va veni si acea zii .I-mi cer iertare daca v-am plictisit dar am dorit sa arat ca desii este destul de greu sa traiesti cu un handicap ,atunci cand crezi ca esti singur defapt nu esti niciodata singur ,eu mereu am simtit ca Domnul este cu mine ,ca ma ajuta, ca nu ma lasa .Stiu ca mai am multe de invatat pentru a trai o viata frumoasa dar ma bucur acum de prezent de ceea ce i-mi aduce ziua de azi .Nu i-mi place sa privesc in trecut deoarece sunt multe lucruri care nu i-mi plac acolo ,nici in viitor nu-mi plce sa gandesc deoarece nu prea i-mi place sa i-mi fac planuri de aceea il rog pe Domnul sa ma ajute ca in fiecare zi care trece sa reusesc sa fac un mic pas spe schimbare deoarece stiu ca este nevoie,multe bucurii doresc tuturor celor care scriu aici si celor care citesc

  Reply

 6. Dan
  iunie 23, 2010 @ 9:10 am

  M-a intristat situatia ta Cristina si imi pare rau ca a trebuit sa suferi atat de mult din cauza acelui handicap.
  Totusi, stiind ca nimic nu este intamplator in viata, iar acel handicap poate ca iti este dat ca o cruce care sa te izbaveasca de rau si sa te ajute la mantuire, nu pot sa nu admir curajul si puterea cu care lupti ca sa traiesti demn.
  Esti o persoana, esti un om, si chiar daca tu ai un handicap fizic iar eu (sau altcineva) nu are, asta nu te face mai putin om si mai putin frumoasa ca persoana fata de ceilalti oameni si fata de Dumnezeu.
  Faptul ca multi oameni s-au poticnit si se poticnesc in handicapurile fizice ale semenilor lor, arata ca defapt acesti oameni au un handicap sufletesc, iar handicapul sufletesc este mult mai grav decat cel fizic in perspectiva vesniciei. Defapt comparatia nici macar nu este suficienta, caci la invierea de obste nu va mai fi neputinta si handicap trupesc (toti vom avea trupuri duhovnicesti), in schimb handicapurile sufletesti vor fi exact aceleasi cu care vom pleca din lumea aceasta, si vai….se vor vedea toate fara sa le putem masca in vreun fel.
  Asa ca …bucura-te Cristina ca avem un Dumnezeu asa milostiv si iubitor si intelegator de oameni.

  Reply

 7. Diana pt.Cristina
  noiembrie 22, 2010 @ 11:57 pm

  Draga Cristina, problema ta nu constituie un handicap, asa ai vrut tu sa- l vezi. Am povestit intr-o noapte un caz hazliu cu un pacient care dormise intr-o lenjerie noua de culoare albastra, iar cand s-a trezit era "cianotic", motiv pentru care familia s-a alarmat, a solicitat ambulanta, iar pacientul afirma ca chiar se simtea ca un cadavru pentru ca asa arata. E vorba de subconstient draga mea. Tu esti o fata extraordinara, ai tot ce-ti trebuie sa fii fericita: esti independenta, sanatoasa, te poti deplasa, ai doua maini, doua picioare, vaz, auz, miros, etc. Trebuie sa stii ca daca "tii portile inchise" nici fericirea, nici prietenii nu au pe unde intra.
  " Majoritatea oamenilor sunt fericiti in masura in care hotarasc sa fie".
  Mult succes, draga mea!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *