Skip to content

7 Comentarii

 1. Guest
  ianuarie 7, 2011 @ 7:08 pm

  Consider că această campanie, iniţiată de către Liga Studenţilor Galaţi, este deosebit de utilă, deoarece aşa cum preciza şi Claudiu în articol, există o mulţime de facultăţi particulare, în care studenţii nu sunt încurajaţi să studieze cu seriozitate, ci promovează examenele prin şpagă, adică prin hoţie, iar hoţia este, în mod indubitabil, un păcat.
  Claudiu scrie: "A da şpagă e un păcat pentru că direct sau indirect îi faci şi pe ceilalţi să fie necinistiţi". Sunt întru totul de acord cu această idee. Cei care săvârşesc acest păcat ajung să ia locul altor studenţi, care au studiat în mod real. Există burse de studii, locuri de muncă etc. pe care un absolvent de facultate, care a promovat dând şpagă, îl poate obţine în mod nedrept, în locul altuia, care a dedicat ani din viaţă studiului.
  Sper că m-am exprimat destul de clar… Sunt foarte grăbită acum, n-am timp să verific ce am scris şi, din acest motiv, îmi cer scuze pentru eventualele greşeli de scriere sau de exprimare.
  Vă felicit pentru că v-aţi alăturat acestei campanii şi sunt alături de voi! SĂ FIM CINSTIŢI FAŢĂ DE DUMNEZEU, FAŢĂ DE CEILALŢI ŞI FAŢĂ DE NOI ÎNŞINE ÎN ANII DE STUDIU ŞI ÎN TOT CEEA CE FACEM!
  Doamne ajută!

  Reply

 2. Laura-optimista
  ianuarie 7, 2011 @ 7:09 pm

  Comentariul de mai sus îmi aparţine.

  Reply

 3. Laura Stifter
  mai 15, 2011 @ 10:25 pm

  Hristos a înviat!
  Săptămâna viitoare va începe a doua sesiune din acest an, dar mulţi studenţi (între care mă număr şi eu) încep examenele încă de mâine, din presesiune.
  Cu această ocazie, le doresc mult succes tuturor studenţilor! 🙂
  Dumnezeu să ne ajute pe toţi ca, având încredere în El şi studiind cu seriozitate şi bucurie, să obţinem note cât mai bune la această sesiune! Să începem această perioadă de examene cu rugăciunea şi, nu în ultimul rând, să fim sinceri… faţă de profesori şi faţă de noi înşine.
  Doamne ajută!

  Reply

 4. Alexandru L.
  mai 26, 2011 @ 8:53 am

  Chiar astazi „urma sa scap de 150 de lei”. Profesorul a vrut sa mai adaug 2 treimi din suma aceasta, dar am renuntat. Oare Dumnezeu a facut asta?

  Reply

 5. Claudiu Balan
  mai 26, 2011 @ 9:39 am

  Nimic nu e întâmplător Alexandru!

  Reply

 6. Laura Stifter
  ianuarie 20, 2012 @ 9:47 pm

  Mult succes tuturor în sesiunea de iarnă 2012! 🙂

  Cu Dumnezeu înainte!

  Reply

 7. Laura Stifter
  ianuarie 19, 2014 @ 1:51 pm

  Începe stresiunea… :)) Mult succes tuturor!
  Cu Dumnezeu înainte!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *