Skip to content

9 Comentarii

 1. RDF
  august 16, 2010 @ 6:42 pm

  Lumea in care traim e o lume plina de zbucium, iar cu usurinta ne vor inghiti valurile adanci si reci daca noi nu vom avea un sprijin adevarat…si acum vorbesc de Hristos! El trebuie sa fie pilonul nostru care sa stea in asteptarea noastra(de fapt sta…dar noi suntem nevrednici sa-L primim si nestiutori pentru a-L putea asculta 🙁 ), El este Cel Care ne pazeste si Cel Care ne indruma..dar NOI…NOI suntem niste insensibili, care nu ne deschidem ochii decat…prea TARZIU… 🙁 Mi-e ciuda pe mine…mi-e ciuda ca sunt asa……….mi-e ciuda ca desi Dumnezeu imi arata ca gresesc, eu nu vreau sa ma indrept…De fapt vreau…dar mai superficial, spus cu jumatate de gura…Asa cum ar fi bine sa privim partea plina a paharului, din contra, noi privim jumatatea goala…si atunci, in acea genune se soarbe si partea plina…si DISPARE 🙁 🙁 🙁 Iar NOI…am ramas cu paharul gol…Mai avem oare o cupa a bunatatilor?De unde vom revarsa bucurii asupra aproapelui??????????? 🙁 E dureros……..

  Reply

 2. Guest
  august 17, 2010 @ 1:06 pm

  ANTITEZE, de Radu Gyr

  N-ai dezmierda, de n-ai şti să blestemi,
  Surîd numai acei care suspină,
  De n-ai fi rîs, n-ai fi ştiut să gemi,
  De n-ai fi plîns, n-ai duce-n ochi lumină.

  Şi dacă singur rana nu-ţi legai,
  Cu mîna ta n-ai unge răni străine,
  N-ai jindui după un colţ de rai,
  De n-ai purta un strop de iad în tine.

  Şi nu te-nalţi în slăvi, dacă nu cazi
  Cu fruntea grea în pulberea amară,
  Iar dacă-nvii în zîmbetul de azi,
  E c-ai murit în lacrima de-aseară.

  http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2009/07/26/cu-iisus-in-celula-fa-din-fiecare-rana-o-cadelnita-spre-cer/

  Reply

 3. Vasile
  august 17, 2010 @ 1:09 pm

  Am uitat sa mentionez: UN TEXT [b]E X C E P T I O N A L !!![/b]

  [b]FELICITARI ![/b]

  Reply

 4. Ioana
  septembrie 6, 2010 @ 9:12 pm

  Cum poti sa spui ca esti asa de rau, cand le doresti celorlalti ce iti doresti si tie ? Nu exagerezi putin? N-o ma fa, ca sa nu cazi in deznadejde !
  Da, un text minunat !
  FELICITARI !

  Reply

 5. Guest
  septembrie 7, 2010 @ 5:51 am

  Asta mi se potriveste mai bine mie; ma straduiesc si eu, dar…cat mai pot.
  Doamne ajuta !

  Reply

 6. Daniela
  octombrie 10, 2010 @ 6:43 am

  Un text exceptional.

  Ma regasesc oarecum in el…

  Reply

 7. Dinita Andrei Mihai
  martie 6, 2013 @ 7:30 pm

  Buna seara! Am si eu o problema cu unele dintre icoane care ma cam mustra, nu toate dar unele o fac. Si stiu ca atunci cand mustra este ceva in neregula la mine, dar cateodata nu imi dau seama ce anume este in neregula. Am fost intr-o zi pus intr-o situatie cand m-am certat cu ai mei, m-am maniat stiind ca totusi nu este vina mea, cam de atunci a inceput sa ma mustre icoana Mantuitorului. Intr-adevar au mai fost situatii chiar si dupa acea cearta cand constiinta imi spunea sa nu fac cutare lucru si eu faceam exact ce nu trebuia sa fac. Probabil ca si din cauza neascultarii sia negrijii fata de sufletul meu am inceput sa revin la unele pacate trupesti si sa cad des in ele si sa le tot repet, si de multe ori nu ma pot abtine pentru ca pe moment placerea e prea mare si fac pacatul, dar in timp ce savarsesc pacatul imi pare si rau ca il fac si ca Il supar pe Dumnezeu. Repet in legatura cu mustrarea icoanelor a inceput de cand mam certat atunci cu parintii, sau poate ma mai mustrat dar n-am observat eu. Si cand intru in Biserica ma duc in fata icoanei si in continuare mustra, cateodata mai mult alteori mai putin dar mustra, si acest lucru imi ;produce o teama, o deznadejde, dar nu definitiva mai mult pe moment si chiar daca in gandul meu mai zic ca renunt. Cum as putea sa scap de mustrarea icoanelor si sa imi dau seama unde este greseala, ca de multe ori cel putin in cazul meu ca sa am puterea sa merg mai departe imi trebuie si o privire blanda.

  Reply

 8. Ana
  martie 6, 2013 @ 7:59 pm

  andreimihai_88
  „Cum as putea sa scap de mustrarea icoanelor si sa imi dau seama unde este greseala, ca de multe ori cel putin in cazul meu ca sa am puterea sa merg mai departe imi trebuie si o privire blanda.”

  Cu toate pacatele constiinta ta inca este curata. Sa te lasi mustarat de icoana, caci sigur tu nu-i mai lasi pe ai tai sa te mustre. Ma pun in situatia mamei tale ptr ca sunt si eu mama, si ma gandesc cat de greu poate fi daca fiul nu asculta, daca merge pe un drum gresit, daca a cazut in patima desfraului. Gresim ca parinti ca nu stim sa fim si blanzi, insa asta ni se intampla din cauza ca ne este teama ca daca devenim blanzi, incurajam pacatul. Daca poti sa te apropii cu cuvantul de mama ta roag-o sa te ajute si sa fie blanda.

  Apoi ai nevoie de o discutie. Stai intr-un loc linistit aproape de icoana Mantuitorului, acasa ori in biserica cand nu este slujba si vorbeste-I de durerea ta si roaga-L sa te ajute sa iesi din patima asta grea.

  Mergi cat mai repede si spovedeste-ti pacatul. Abia atunci viata ta o sa se indrepte si ai sa poti sa incepi sa traiesti frumos. Curaj

  Reply

 9. Dinita Andrei Mihai
  martie 6, 2013 @ 9:20 pm

  Va multumesc pentru sfat, stiti ca de multe ori asta este o treaba care am omis sa o specific dar chiar si dupa ce imi fac spovedania icoana continua sa mustre, mi sa intamplat la vreo 2 spovedanii, si am incercat sa spun pacatele asa cum sunt fara sa le maschez. Cateodata stau si ma gandesc ca poate si din cauza comoditatii si a negrijii fata de sufletul meu, pentru ca a fost o perioada cand parca reusisem cat de cat sa ma desprind de patimile astea trupesti, dar am revenit din nou la ele.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *